Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Babagan Kita

MANUFACTURER CHAIN ​​LINK ROUND STEEL ATAS 30+ TAHUN, KUALITAS NGGAMPAKake Saben Link

Minangka pabrikan rantai link baja bunder suwene 30 taun, pabrik kita tetep ngawat-ngawati wektu penting kanggo nggawe industri evolusi industri katering kanggo penambangan (khusus tambang batubara), angkat abot, lan persyaratan industri kanggo ngasilake kekuatan dhuwur rantai link baja. Kita ora mandheg dadi produsen rantai link utama ing China (kanthi pasokan tahunan luwih saka 10.000T), nanging tetep nggawe inovasi lan inovasi tanpa mandheg.

Yen sampeyan butuh ngangkat rantai link baja bunder, ngirim, solusi rigging ... Kita kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan berkelanjutan. Tim profesional kita ngupayakake nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita