Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Babagan awake dhewe

PRODUSEN RANTAI STEEL BULATAN SELALU 30+ TAHUN, KUALITAS MASALAH SETIAP LINK

Minangka produsen chain link baja babak kanggo 30 taun, pabrik kita wis tetep karo lan nglayani periode penting banget saka chain Cina nggawe évolusi industri catering kanggo pertambangan (tambang batu bara ing tartamtu), ngangkat abot, lan syarat ngaturaken industri ing babak kekuatan dhuwur. rantai link baja.Kita ora mandheg dadi produsen chain link bunder sing unggul ing China (kanthi pasokan taunan luwih saka 10,000T), nanging tetep nggawe lan inovasi sing ora mandheg.

Yen sampeyan butuh baja link chain ngangkat, ngaturaken, rigging solusi ... Kita kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan sing lestari.Tim profesional kita kerjane kanggo nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita