Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Nyokong

We welcome saran lan pitakonan bab chain link baja babak nggawe lan nggunakake, lan kaya kanggo nuduhake kabeh kita ngerti kanggo bantuan, utawa dadi apik kanggo sinau bab anyar saka sampeyan.Mangga bebas nulis kanggo kita:service@scic-chain.com 

Pelacakan status pesenan

Kanggo pesenan liwat telung minggu timbal wektu, kita nemtokake saben pesenan / akun maya klien kanggo trek persentasi completion saben minggu, foto progresif lan video.

Download specifications link baja babak lan aturan

Kita seneng nuduhake spesifikasi lan aturan babagan rantai link baja bunder lan fitting, saben dhaptar ing ngisor iki.

Kita ngajak sampeyan nyambung menyang WhatsApp (+8613122600975).

Kode

judhul

Versi

DIN 764-1

Rantai baja bulat -

Rentengan link baja bunder kanggo conveyor chain

Bagean 1: Kelas 3

2020-10

DIN 764-2

Rantai baja bulat -

Rentengan link baja bunder kanggo conveyor chain

Bagean 2: Kelas 5

2020-10

DIN 766

Rantai baja bulat -

Rantai link baja bunder, pitch 2.8d, kanggo konveyor rantai, kelas 3, dipateni lan tempered

2015-06

DIN 5685-2

Rantai link baja bulat non-bukti dimuat -

Part 2: Link Semi dawa

2003-07

DIN 22252

Rentengan link baja babak digunakake ing conveyors terus lan peralatan menang ing pertambangan

2001-09

DIN 22255

Rantai link datar kanggo digunakake ing konveyor terus-terusan ing pertambangan

2012-05

DIN 22257

Bar scraper kanggo conveyor chain, perakitan chain outboard;

Ukuran, syarat, tes

1990-06

DIN 22258-1

Konektor rantai-

Bagean 1: konektor jinis Flat

2012-05

DIN 22258-2

Konektor rantai-

Part 1: konektor jinis Kenter

2015-09

DIN 22258-3

Konektor rantai-

Bagean 1: Konektor jinis blok

2016-12

DIN 22259

Flightbars digunakake ing conveyors chain ing pertambangan

2007-05

DIN EN 818-1

Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 1: Ketentuan umum sing ditampa

2008-12

DIN EN 818-2

Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 2: Rantai toleransi medium kanggo tali rantai - Kelas 8

2008-12

DIN EN 818-3

Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 3: Rantai toleransi medium kanggo tali rantai - Kelas 4

2008-12

DIN EN 818-4

Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 4: Sling rantai - Kelas 8

2008-12

DIN EN 818-5

Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 5: Sling rantai - Kelas 4

2008-12

DIN EN 818-6

Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 6: Spesifikasi kanggo informasi panggunaan lan pangopènan sing bakal diwenehake dening pabrikan

2008-12

DIN EN 818-7

Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 7: Rantai kerekan toleransi sing apik, Kelas T (Tipe T, DAT lan DT)

2008-12

DIN 17115

Baja kanggo ranté link bunder sing dilas lan komponen ranté -

Kondisi pangiriman teknis

2012-07

ISO 3077

Rantai short-link kanggo tujuan ngangkat -

Grade T, (jinis T, DAT lan DT), chain hoist toleransi nggoleki

2001-12-01


Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita