Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Dhukungan

Kita nampani saran lan pitakon babagan nggawe lan nggunakake rantai link baja bunder, lan pengin nuduhake kabeh pitulung sing bisa dingerteni, utawa luwih becik sinau babagan sing anyar saka sampeyan. Nyuwun tulus nulis kanggo kita:service@scic-chain.com 

Pelacakan status pesenan

Kanggo pesenan luwih saka telung minggu, kita nemtokake saben pesenan / akun cloud klien kanggo nglacak persentase rampung minggon, foto lan video sing progresif. 

Download spesifikasi lan aturan link baja bunder

Kita seneng nuduhake spesifikasi lan aturan babagan rantai link baja bunder lan perlengkapan, saben dhaptar ing ngisor iki.

Kita ngajak sampeyan nyambung menyang WhatsApp (+8613122600975).

Kode

Judhul

Versi

DIN 764-1

Rantai link baja bunder -

Rantai link baja bunder kanggo konektor rantai

Bagean 1: Kelas 3

2020-10

DIN 764-2

Rantai link baja bunder -

Rantai link baja bunder kanggo konektor rantai

Bagean 2: Kelas 5

2020-10

DIN 766

Rantai link baja bunder -

Rantai link baja bunder, nada 2.8d, kanggo konektor rantai, kelas 3, padhang lan tempered

2015-06

DIN 5685-2

Rantai link baja bunder tanpa bukti dimuat -

Bagean 2: Link semi dawa

2003-07

DIN 22252

Rantai link baja bunder kanggo digunakake ing konektor terus lan peralatan sing menang ing pertambangan

2001-09

DIN 22255

Rantai link datar kanggo digunakake ing konektor terus-terusan ing pertambangan

2012-05

DIN 22257

Bar scraper kanggo konektor rantai, rakitan rantai njaba;

Ukuran, syarat, tes

1990-06

DIN 22258-1

Konektor rantai -

Bagean 1: Konektor jinis datar

2012-05

DIN 22258-2

Konektor rantai -

Bagean 1: Konektor jinis Kenter

2015-09

DIN 22258-3

Konektor rantai -

Bagean 1: Konektor jinis blok

2016-12

DIN 22259

Flightbars kanggo digunakake ing konektor rantai ing pertambangan

2007-05

DIN EN 818-1

Rantai link cekak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 1: Kondisi umum kanggo nampa

2008-12

DIN EN 818-2

Rantai link cekak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 2: Rantai toleransi medium kanggo slendhang - Kelas 8

2008-12

DIN EN 818-3

Rantai link cekak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 3: Rantai toleransi medium kanggo slendhang - Kelas 4

2008-12

DIN EN 818-4

Rantai link cekak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 4: Rantai rantai - Kelas 8

2008-12

DIN EN 818-5

Rantai link cekak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 5: Gendhing rantai - Kelas 4

2008-12

DIN EN 818-6

Rantai link cekak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 6: Spesifikasi kanggo informasi panggunaan lan perawatan sing bakal diwenehake dening pabrikan

2008-12

DIN EN 818-7

Rantai link cekak kanggo tujuan ngangkat -

Keamanan -

Bagean 7: Rantai angkat toleransi sing apik, Kelas T (Jinis T, DAT lan DT)

2008-12

DIN 17115

Baja kanggo rantai link bunder sing dilas lan komponen rantai -

Kondisi pangiriman teknis

2012-07

ISO 3077

Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat -

Kelas T, (jinis T, DAT lan DT), rantai angkat toleransi sing apik

2001-12-01