Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

bar mabur

  • Flight Bars

    Bar Penerbangan

    Bar mabur palsu digunakake kanthi rantai link bunder & rantai flat kanggo ngirim barang-barang batubara lan barang-barang tambang liyane. Bahan-bahan saka baja paduan Cr & Mo sing dhuwur, nyedhiyakake kekuwatan swara lan nyandhang umur.