Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Teknik lan R&D

-Bahan baja

Kita makarya karo pabrik baja utama China kanggo ngembangake baja kanthi unsur paduan sing apik kanggo nggayuh sifat mekanik sing cocog kanggo rantai link baja bunder sing digunakake ing sektor pertambangan lan angkat. Minangka pabrik rantai sajrone 30 taun, pangerten lan umpan balik babagan kinerja rantai link bunder ing macem-macem industri nyumbang akeh kanggo pangembangan bahan baja paduan swara kanthi pabrik.

steel bars for chains
steel mill for making round link chains

-Robotisasi & otomatis nggawe rantai link bunder

Iki diwujudake ing taun 2018, nanging karo insinyur pabrik R&D sajrone pirang-pirang taun. Langkah maju sing gedhe iki nyebabake:

Peningkatan kualitas lan stabilitas rantai tautan bunder menyang level sing luwih dhuwur;

Efisiensi produksi (ing babagan kualitas) apik banget;

Peningkatan keamanan kanggo para pekerja;

Kemampuan rekayasa pabrik nyengkuyung lan nyengkuyung kanggo inovasi mbesuk.

Robotization & automation of round link chain making

-Ngrawat panas

heat treatment for round chain links

Link ora diwujudake nganti perawatan panas.

Rantai SCIC disedhiyakake kanggo sawetara aplikasi sing cukup nantang, kalebu rantai pertambangan sing kondusif lan kondisi nyandhang lan ngangkat kargo sing paling dibutuhake; teknologi perawatan panas bakal nemtokake karakteristik tautan rantai saka inti menyang permukaan, supaya cocog karo kahanan kerja sing angel. Kekerasan, kekuatan tarik, pemanjangan, pembelotan, lemes, lan liya-liyane, kabeh minangka sifat kritis sing rekayasa perawatan panas sing sampurna bisa dadi link rantai.

-FEA / FEM lan tes lemes

Kita nggunakake FEA / FEM kanggo ngoptimalake desain tautan rantai bunder, sing ngasilake kinerja sing luwih apik lan umur luwih dawa.

Iki uga mbantu nggawe link lan konektor rantai model / dimensi anyar, kanggo panjaluk klien utawa nggawe solusi anyar kanggo industri.

FEA/FEM and fatigue test for round link chain links

-Lapis

Lapisan rantai link bunder beda-beda gumantung karo tujuan nutupi, sing bisa disimpen luwih dawa, utawa kanggo anti karat, utawa kanggo anti nganggo, utawa kanggo ngenali warna, lsp.

Lapisan rantai tautan bundar SCIC nyakup lukisan epoksi, galvanis elektro, galvanis dicelup panas, sherardisasi, lsp.

Kita mbukak kanggo nggarap syarat-syarat lapisan rantai khusus kanggo klien.

Round link chain
Round link chains
SCIC Round link chain