Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Teknik lan R&D

-Bahan baja

Kita nggarap pabrik baja utama China kanggo ngembangake baja kanthi unsur campuran sing apik kanggo entuk sifat mekanik sing cocog kanggo rantai link baja bunder sing digunakake ing sektor pertambangan lan angkat.Minangka pabrik chain kanggo 30 taun, pangerten lan umpan balik kita babagan kinerja chain link babak ing macem-macem industri nyumbang akeh kanggo pangembangan bahan baja paduan swara karo pabrik.

bar baja kanggo ranté
pabrik baja kanggo nggawe chain link babak

-Robotisasi & otomatisasi nggawe chain link bunder

Iki diwujudake ing taun 2018, nanging karo insinyur pabrik R&D sajrone sawetara taun.Langkah maju sing gedhe iki nyebabake:

Peningkatan kualitas rantai link bunder lan stabilitas menyang tingkat sing luwih dhuwur;

Efisiensi produksi (saka segi kualitas) apik;

Peningkatan safety kanggo buruh;

Kapabilitas engineering pabrik solidified lan diwanti-wanti kanggo inovasi mangsa.

Robotisasi & otomatisasi nggawe chain link bunder

-Panas-perawatan

perawatan panas kanggo pranala chain babak

Link ora diwujudake nganti perawatan panas.

chain SCIC diwenehake kanggo sawetara aplikasi cukup tantangan, kalebu chain pertambangan saka kahanan korosif lan nyandhang lan ngangkat kargo saka requirement safety sakabehe;teknologi panas-perawatan bakal nemtokake chain pranala karakteristik saka inti kanggo lumahing, supaya pas kanggo kahanan apa atos.Kekerasan, kekuatan tarik, elongasi, defection, lemes, lan liya-liyane, kabeh sifat kritis sing bisa mbantu rekayasa perawatan panas sing sampurna kanggo saben rantai.

-FEA / FEM lan tes lemes

Kita nganggo FEA / FEM kanggo ngoptimalake desain link chain bunder, ngasilake kinerja sing luwih apik lan umur sing luwih dawa.

Iki uga mbantu ngembangake tautan lan konektor rantai model/dimensi anyar, kanggo panjaluk klien utawa nggawe solusi anyar kanggo industri.

FEA / FEM lan tes lemes kanggo link chain link babak

- Lapisan

Lapisan chain link bunder beda-beda gumantung saka tujuan lapisan, sing bisa kanggo panyimpenan maneh, utawa kanggo anti korosi, utawa kanggo anti nyandhang, utawa kanggo identifikasi warna, lsp.

Lapisan rantai link bunder SCIC kalebu lukisan epoksi, galvanisasi elektro, galvanisasi sing dicelup panas, sherardizing, lsp.

Kita mbukak kanggo nggarap syarat lapisan chain khusus klien.

Rantai link bunder
Rantai link bunder
SCIC Round link chain

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita