Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Sertifikasi

Pabrik kita makaryakke ing sistem kualitas ISO9001 kanggo mesthekake saben langkah saka Pabrik ing kontrol lan ngawasi, nalika kabeh manufaktur lan testing data uga direkam.

Kita nindakake apa sing kita tulis, lan nulis apa sing kita lakoni.

Kita wis lulus sertifikasi wajib dening panguwasa pamaréntahan kanggo nggawe rantai link baja babak pertambangan lan macem-macem konektor, sing uga dibuktekake kanthi pasokan menyang perusahaan lan kelompok tambang batu bara utama China sajrone pirang-pirang taun.

Kanthi 30 taun pabrik link baja babak, kita wis accumulatively ngrambah sertifikat paten panutup chain nggawe mesin kalebu link mlengkung, welding, perawatan panas, etc.

Sertifikasi chain link babak

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita