Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Sertifikasi

Pabrik kami makaryakke miturut sistem mutu ISO9001 kanggo mesthekake yen saben langkah pabrik dikontrol lan ngawasi, dene kabeh data manufaktur lan pengujian direkam kanthi apik.

Kita nindakake apa sing ditulis, lan nulis apa sing ditindakake.

Kita wis lulus sertifikasi wajib dening otoritas pamrentah kanggo nggawe rantai link baja bunder lan macem-macem konektor, sing uga dibuktekake karo pasokan kita menyang perusahaan tambang batubara utama China pirang-pirang taun.

Kanthi pabrik rantai link baja 30 taun kepungkur, kita wis entuk sertifikat paten sing nutupi mesin nggawe rantai kalebu mlengkung link, welding, perawatan panas, lsp.

Certification round link chain