Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Pasokan sing Dipilih

  • G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

    G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

    G-2140 nyukupi persyaratan kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F, Tipe IVA, Kelas B, Kelas 3, kajaba ketentuan sing dibutuhake ing kontraktor.

  • Flat Type Connector (SL)

    Konektor Tipe Flat (SL)

    Konektor Tipe Flat AID (SL) dirancang lan digawe kanggo aturan lan spesifikasi DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kanthi baja campuran tinggi kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

    Flat Type Connector (SL) digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 ing posisi vertikal lan horisontal lan rantai liyane ing aplikasi / ngunggahake aplikasi.

  • Elevator Buckets, Chain Shackles & Connectors, Chain Wheels, Chain Sprockets, Conveyor Chains

    Ember Elevator, Rantai Rantai & Konektor, Roda Rantai, Roket Rantai, Rantai Konveyor

    Bagian SCIC kanggo elevator lan konektor rantai kalebu: ember elevator, rantai & konektor rantai, roda rantai, sprockets rantai, rantai conveyor, lsp.

    Suku SCIC sing disedhiyakake kanggo elevator chain lan konveyor dirancang khusus kanggo spesifikasi industri kayata DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, utawa OEM / ODM kanggo kebutuhan khusus klien babagan ukuran rantai / data kelas / kekuatan link, sing nggawe proposal rinci babagan solusi dimensi nganti mekanik. Mesthine, kemampuan kasebut adhedhasar pengalaman SCIC adhedhasar manufaktur rantai bundar, rekayasa lan pengalaman operasional & pengetahuan sajrone pirang-pirang taun.

  • Flat Type Connector (SP)

    Konektor Tipe Flat (SP)

    Konektor Tipe Flat AID (SP) dirancang lan digawe kanggo aturan lan spesifikasi DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kanthi baja campuran tinggi kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

    Flat Type Connector (SP) digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 ing posisi vertikal lan horisontal lan rantai liyane kanggo ngirim / ngunggahake aplikasi.

  • Kenter Type Connector

    Konektor Tipe Kenter

    Konektor Tipe AID Kenter dirancang lan digawe menyang DIN 22258-2, kanthi baja paduan dhuwur kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

    Konektor Tipe Kenter digunakake kanggo nyambungake rantai link babak DIN 22252 lan rantai link flat DIN 22255 ing posisi horisontal.

  • Block Type Connector

    Konektor Jinis Blokir

    Konektor Tipe Blok AID dirancang lan digawe menyang DIN 22258-3, kanthi baja paduan dhuwur kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

    Konektor Tipe Blok digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 lan rantai link datar DIN 22255 ing posisi vertikal.

  • G-2150 Bolt Type Chain Shackle

    G-2150 Bolt Rantai Rantai

    Rantai G-2150 Bolt Rantai. Bolt kepala hex tipis - nut nganggo pin cotter. Ngrampungake syarat kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F Tipe IVB, Kelas A, Kelas 3, kajaba ketentuan sing dibutuhake para kontraktor.

  • G-2130 Bolt Type Anchor Shackle

    G-2130 Bolt Type Anchor Shackle

    G-2130 Bolt Type Anchor shackles kanthi bolt sirah tipis - nut kanthi pin cotter. Ngrampungake syarat kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 3, kajaba ketentuan sing dibutuhake saka kontraktor.

  • G-215 Round Pin Chain Shackle

    G-215 Rantai Rantai Pin Babak

    G-215 Rantai rantai pin bunder nyukupi persyaratan kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F Tipe IVB, Kelas A, Kelas 1, kajaba kanggo ketentuan sing dibutuhake kontraktor.

  • G-213 Round Pin Anchor Shackle

    G-213 Shackle Anchor Babak Pin

    G-213 Bunder jangkar pin bunder memenuhi persyaratan kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 1, kajaba ketentuan sing dibutuhake ing kontraktor.

  • G-210 Screw Pin Chain Shackle

    G-210 Screw Pin Chain Shackle

    G-210 Sekrup rantai pin sekrup memenuhi persyaratan kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F, Tipe IVB, Kelas A, Kelas 2, kajaba ketentuan sing dibutuhake ing kontraktor.

  • G-209 Screw Pin Anchor Shackle

    G-209 Screw Pin Anchor Shackle

    G-209 Sekrup pin jangkar menuhi persyaratan kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 2, kajaba ketentuan sing dibutuhake saka kontraktor.