Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Konektor Rantai Penambangan AID - 38 * 126mm DIN 22258-2 Konektor Tipe Kenter

Katrangan singkat:

Konektor Tipe AID Kenter dirancang lan digawe kanggo DIN 22258-2, kanthi baja paduan dhuwur kanggo nyukupi sifat mekanik lengkap.

Konektor Tipe Kenter digunakake kanggo nyambungake rantai link bunder DIN 22252 lan rantai link datar DIN 22255 ing posisi horisontal.


  • ukuran:38 * 126 mm
  • Struktur:Dilas
  • Fungsi:Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), bajak batubara
  • Bahan:Baja Paduan
  • Standar:DIN 22258-2
  • MOQ:100 Pcs
  • Sampel:kasedhiya
  • Detail Produk

    Profil Perusahaan

    Tag produk

    SIC Mining Chain

    Babagan

    konektor rantai link baja bulat, konektor rantai pertambangan link bulat, rantai pertambangan DIN 22252, konektor tipe kenter DIN 22258-2, rantai conveyor pertambangan, sistem rantai bar penerbangan

    SCIC-chain-produsen

    Aplikasi

    Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), bajak batubara

    Konektor Tipe Kent

    Konektor Tipe AID Kenter dirancang lan digawe kanggo DIN 22258-2, kanthi baja paduan dhuwur kanggo nyukupi sifat mekanik lengkap.

    Konektor Tipe Kenter digunakake kanggo nyambungake rantai link bunder DIN 22252 lan rantai link datar DIN 22255 ing posisi horisontal.

    Déwan saka Konektor Tipe Kenter minangka gambar ing ndhuwur.

    Minangka aksesoris penting scraper lan slag extractor ing tambang batu bara, konektor nduweni kapasitas bantalan siklik gedhe lan tingkat pemanfaatan dhuwur;Ing proses operasi, iku metokake pasukan tensile, gesekan karo chain, pemblokiran coal lan sprocket, lan eroded dening banyu mineral.

    Konektor link chain pertambangan AID kanthi ukuran geometris sing cukup, liwat mesin kasar, finishing semi, finishing, perawatan panas, pre stretching, shot blasting lan proses liyane, nduweni kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur, tahan nyandhang, tahan korosi, kemampuan mlengkung kadhemen sing apik, pasukan bejat dhuwur lan sifat mechanical lengkap liyane.

    Parameter Konektor Rantai

    Gambar 1: Konektor Tipe Kenter

    Konektor Tipe Kent
    konektor chain pertambangan - Konektor Tipe Kenter

    Tabel 1: Tipe Konektor Kenter dimensi & sifat mekanik

    Ukuran

    dxp

    d

    (mm)

    p

    (mm)

    L

    Maks.

    A

    Min.

    B

    Maks.

    C

    Maks.

    Bobot

    (kg)

    Min.gaya putus (MBF)

    (kN)

    Ketahanan lemes saben DIN 22258

    26x92

    26±0.8

    92±0.9

    148

    30

    95

    65

    2.6

    1000

    40000

    30x108

    30±0.9

    108±1.1

    170

    35

    109

    75

    3.9

    1350

    34x126

    34±1.0

    126±1.3

    196

    36

    120

    85

    5.9

    1800

    38x126

    38±1.1

    126±1.3

    204

    43

    134

    94

    7.4

    2200

    38x137

    38±1.1

    137±1.3

    215

    43

    134

    94

    7.6

    2200

    42x146

    42±1.3

    146±1.5

    232

    47

    148

    105

    10.8

    2600

    48x152

    48±1.5

    152±1.5

    249

    54

    170

    118

    14.3

    3000

    cathetan: ukuran liyane kasedhiya nalika priksaan.
    tenaga kerja dadi 63% saka MBF.
    pasukan testing kang 75% saka MBF.

    Inspeksi Situs

    rantai link baja bunder scic

    Layanan Kita

    rantai link baja bunder scic

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUSEN RANTAI STEEL BULATAN SELALU 30+ TAHUN, KUALITAS MASALAH SETIAP LINK

    Minangka produsen chain link baja babak kanggo 30 taun, pabrik kita wis tetep karo lan nglayani periode penting banget saka chain Cina nggawe évolusi industri catering kanggo pertambangan (tambang batu bara ing tartamtu), ngangkat abot, lan syarat ngaturaken industri ing babak kekuatan dhuwur. rantai link baja.Kita ora mandheg dadi produsen chain link bunder sing unggul ing China (kanthi pasokan taunan luwih saka 10,000T), nanging tetep nggawe lan inovasi sing ora mandheg.

    Profil perusahaan SCI

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita