Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Konektor Tipe Flat (SP)

Katrangan singkat:

Konektor Tipe Flat AID (SP) dirancang lan digawe kanggo aturan lan spesifikasi DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kanthi baja campuran tinggi kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

Flat Type Connector (SP) digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 ing posisi vertikal lan horisontal lan rantai liyane kanggo ngirim / ngunggahake aplikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Kategori

konektor rantai link baja bulat, konektor rantai pertambangan bulat, rantai pertambangan DIN 22252, konektor tipe datar DIN 22258-1, rantai conveyor pertambangan, sistem rantai bar penerbangan

Lamaran

Conveyor Waja Armored (AFC), Loaders Panggung Beam (BSL), bajak batubara

flat type connector (SP)

Konektor Tipe Flat AID (SP) dirancang lan digawe kanggo aturan lan spesifikasi DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kanthi baja campuran tinggi kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

Flat Type Connector (SP) digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 ing posisi vertikal lan horisontal lan rantai liyane kanggo ngirim / ngunggahake aplikasi.

Déwan Konektor Tipe Flat (SP) kaya gambar ing ndhuwur.

Minangka aksesoris penting scraper lan ekstrak slag ing tambang batu bara, konektor kasebut nduweni kapasitas bantalan siklik gedhe lan tingkat pemanfaatan sing dhuwur; Ing proses operasi, nyebabake gaya tarik, gesekan kanthi rantai, blok batubara lan sprocket, lan diikis dening banyu mineral.

Konektor link rantai penambangan AID kanthi ukuran geometris sing cukup, liwat mesin kasar, semi pagawean, pagawean, perawatan panas, pra regangan, blasting shot lan proses liyane, duwe kekuatan dhuwur, kateguhan sing dhuwur, resistensi aus, resistensi korosi, kemampuan mlengkung adhem sing apik, kekuatan rusak dhuwur lan sifat mekanik komprehensif liyane.

Gambar 1: Konektor Tipe Flat (SP)

SP flat type connector
mining chain connectors - SP flat type connector

Tabel 1: Dimensi Konektor Tipe Flat (SP) & sifat mekanik

Ukurane

dxp

d

(mm)

p

(mm)

L

Maks.

A

Min

B

Maks.

C

Maks.

Bobot

(kg)

Min kekuatan putus (MBF)

(kN)

Resistensi lemes saben DIN 22258

18x64

18 ± 0,5

64 ± 0,6

102

20

66

23

1.3

410

40000

22x86

22 ± 0,7

86 ± 0,9

132

24

85

27

1.5

610

26x92

26 ± 0,8

92 ± 0,9

146

28

97

33

2.1

870

30x108

30 ± 0,9

108 ± 1.1

170

32

109

36

3.1

1200

34x126

34 ± 1.0

126 ± 1,3

196

36

121

41

4.5

1450

cathetan: ukuran liyane sing kasedhiya nalika priksaan.

tenaga kerja yaiku 70% MBF.

pasukan pengujian yaiku 85% MBF.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan