Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

chain angkat

  • Hoist Chain

    Rantai Pengangkat

    Adhedhasar teknologi produksi rantai ngangkat SCIC G80 & G100, kita uga nambah garis produk menyang rantai angkat angkat toleransi Kelas T (Jinis T, DAT & DT), kanggo digunakake ing manual hoists chain chain lan daya.