Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

ngangkat rantai

  • Grade 100 (G100) chain slings

    Slendhang rantai kelas 100 (G100)

    Slendhang rantai kelas 100 (G100) SCIC (saben EN 818-4) nggunakake rantai lan kelengkapan kelas 100 (G100) sing digawe saka pabrikan sing dipilih kanthi apik sing nganakake prosedur inspeksi, tes lan sertifikasi sing ketat; Kajaba iku, insinyur SCIC nglakokake saksi situs lan kontrol kualitas kanggo kabeh peralatan sing wis diasilake sadurunge diluncurake menyang pabrik rantai SCIC kanggo nggawe sling lan perakitan.

  • Grade 100 (G100) lifting chains

    Rantai ngangkat kelas 100 (G100)

    Angkat lan lashing, rantai, rantai link cendhak, ngangkat rantai bunder, rantai Kelas 100, rantai G100, slendhang, rantai sling, spesifikasi standar ASTM A973 / A973M-21 kanggo rantai baja paduan Kelas 100

  • Grade 80 (G80) chain slings

    Slendhang rantai kelas 80 (G80)

    Slendhang rantai SCIC grade 80 (G80) (saben EN 818-4) nggunakake rantai lan kelengkapan kelas 80 (G80) saka pabrikan sing dipilih kanthi apik sing nindakake prosedur inspeksi, tes lan sertifikasi sing ketat; Kajaba iku, insinyur SCIC nglakokake saksi situs lan kontrol kualitas kanggo kabeh peralatan sing wis diasilake sadurunge diluncurake menyang pabrik rantai SCIC kanggo nggawe sling lan perakitan.

  • Grade 80 (G80) lifting chains

    Rantai ngangkat kelas 80 (G80)

    Rantai SCIC Kelas 80 (G80) kanggo ngangkat digawe miturut standar EN 818-2, kanthi baja paduan mangan molibdenum kromium kromium saben standar DIN 17115; dirancang kanthi apik / ngawasi las & perawatan panas kanggo nggawe rantai sifat mekanik kalebu gaya tes, gaya rusak, elongasi & kekerasan.