Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Kabar

  • 42x126mm G80 Ngangkat Chains Saka SCIC

    42x126mm G80 Ngangkat Chains Saka SCIC

    Saka kabeh rantai angkat lan tali rantai saben EN 818-2 sing digawe lan digunakake, luwih saka 80% ukurane kurang saka 30x90mm (saka 6x18mm, 7x21mm…) kanggo ngangkat lan nangani beban industri umum.Nanging isih, kanthi panjaluk angkat tugas sing abot utamane ing pabrik baja, pengecoran lan tempaan ...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Pilih Link Master sing Tengen Kanggo Sling Rantai?

    Kepiye Cara Pilih Link Master sing Tengen Kanggo Sling Rantai?

    Master Links lan Master Link Assemblies minangka komponen penting kanggo mbentuk sling angkat multi-leg.Senajan utamané diprodhuksi minangka komponèn sling chain padha digunakake kanggo kabeh jinis slings kalebu tali kawat slings lan webbing slings.Pilih sing bener lan ...
    Waca liyane
  • Link Master lan Dering: Apa Jinis lan Kepiye Gunakake?

    Link Master lan Dering: Apa Jinis lan Kepiye Gunakake?

    Tautan lan dering minangka jinis hardware rigging sing rada dhasar, mung kalebu siji daur ulang logam.Mungkin sampeyan wis ndeleng dering master ing toko utawa link oblong sing digantung saka pancing crane.Nanging, yen sampeyan anyar ing industri rigging utawa durung nggunakake link ...
    Waca liyane
  • Pedoman Lashing Chains

    Pedoman Lashing Chains

    Ing kasus transportasi beban sing abot banget, bisa uga trep kanggo ngamanake kargo kanthi ngikat rantai sing disetujoni miturut standar EN 12195-3, tinimbang sing disetujoni web lashing miturut standar EN 12195-2.Iki kanggo mbatesi jumlah lashing sing dibutuhake, ...
    Waca liyane
  • Pandhuan Kanggo Gunakake Aman saka Chain Lashings

    Pandhuan Kanggo Gunakake Aman saka Chain Lashings

    Informasi iki saka alam umum mung nutupi TCTerms utama kanggo aman nggunakake Chain Lashings.Bisa uga perlu kanggo nambah informasi iki kanggo aplikasi tartamtu.Deleng uga pandhuan umum babagan ngendhaleni beban, diwenehi overleaf....
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngumpulake Sling Rantai?

    Kepiye cara ngumpulake Sling Rantai?

    Chain asring digunakake kanggo naleni beban, kanggo aplikasi ngangkat lan kanggo nggeret kathah - Nanging, standar safety industri rigging wis dikembangaké ing taun anyar, lan chain digunakake kanggo ngangkat kudu ketemu specifications tartamtu.Sling rantai kalebu sawetara sing paling populer ...
    Waca liyane
  • Apa Pandhuan Inspeksi Chain Slings?(Grade 80 lan Grade 100 sling chain link bunder, karo master link, shorteners, link nyambungake, sling hook)

    Apa Pandhuan Inspeksi Chain Slings?(Grade 80 lan Grade 100 sling chain link bunder, karo master link, shorteners, link nyambungake, sling hook)

    Pandhuan Inspeksi Chain Slings (Slings chain link babak Kelas 80 lan Grade 100, kanthi link master, shorteners, link nyambungake, pancing sling) ▶ Sapa sing kudu nindakake inspeksi tali rantai?Wong sing dilatih lan kompeten kudu ...
    Waca liyane
  • Offshore Tank Container Rigging Gagal

    Offshore Tank Container Rigging Gagal

    (a reconsider ing kualitas master link / Déwan kanggo wadhah offshore set ngangkat) Anggota IMCA wis kacarita loro kedadean kang rigging wadhah tank lepas pantai gagal minangka asil saka patah kadhemen.Ing kasus loro, wadhah tank w ...
    Waca liyane
  • Kepiye Elevator Ember Bisa?

    Kepiye Elevator Ember Bisa?

    Round Link Chain Bucket Elevator vs Belt Bucket Elevator Kepriye Lift Ember Kerja?
    Waca liyane
  • SCIC Short Link Chains Delivery Kanggo Aquaculture Mooring

    SCIC Short Link Chains Delivery Kanggo Aquaculture Mooring

    Rantai link cendhak, rantai link medium lan rantai link dawa umume digunakake kanggo tambatan akuakultur (utawa tambatan budidaya iwak), dene rantai link cendhak nganggo dimensi EN818-2 lan ing kelas 50 / kelas 60 / kelas 80. Rantai digawe saka galvanis sing dicelup panas. rampung kanggo counter aqua ...
    Waca liyane
  • Ngerti Rantai Link Bulat Kanggo Pertambangan

    Ngerti Rantai Link Bulat Kanggo Pertambangan

    1. Crita bab chain link bunder kanggo pertambangan Kanthi nambah dikarepake kanggo energi batu bara ing ekonomi donya, mesin pertambangan batu bara wis berkembang kanthi cepet.Minangka peralatan utama pertambangan batubara mekanis lengkap ing tambang batu bara, transmissio ...
    Waca liyane
  • Ngangkat Round Link Chain Gunakake, Inspeksi lan Scrapping Pandhuan

    Ngangkat Round Link Chain Gunakake, Inspeksi lan Scrapping Pandhuan

    1. Ngangkat pilihan chain link babak lan nggunakake (1) Grade 80 gandheng chain ngangkat WLL lan indeks Tabel 1: WLL karo chain sling wentis (s) amba saka 0 ° ~ 90 ° Link diameteripun (mm) Max.WLL Kaki tunggal t 2-...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita