Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Hubungi Kita

Hubungi kita

Hubungi saiki!

phone

Shanghai Chigong Industrial Co., Ltd. (SCIC)

Telpon:+ 86-21-31300975

Telpon:+ 86-21-31300975

Alamat:C-888, Huanhuxi 2 Road, Kawasan Khusus Lin-Gang, Zona Perdagangan Bebas Pilot (China), Shanghai, China

Formulir Kontak

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan Konsultasi Aplikasi, Dhukungan Sampel, Harga dll.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita