Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Rantai ngangkat kelas 80 (G80)

  • Grade 80 (G80) lifting chains

    Rantai ngangkat kelas 80 (G80)

    Rantai SCIC Kelas 80 (G80) kanggo ngangkat digawe miturut standar EN 818-2, kanthi baja paduan mangan molibdenum kromium kromium saben standar DIN 17115; dirancang kanthi apik / ngawasi las & perawatan panas kanggo nggawe rantai sifat mekanik kalebu gaya tes, gaya rusak, elongasi & kekerasan.