Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Slendhang rantai kelas 100 (G100)

  • Grade 100 (G100) chain slings

    Slendhang rantai kelas 100 (G100)

    Slendhang rantai kelas 100 (G100) SCIC (saben EN 818-4) nggunakake rantai lan kelengkapan kelas 100 (G100) sing digawe saka pabrikan sing dipilih kanthi apik sing nganakake prosedur inspeksi, tes lan sertifikasi sing ketat; Kajaba iku, insinyur SCIC nglakokake saksi situs lan kontrol kualitas kanggo kabeh peralatan sing wis diasilake sadurunge diluncurake menyang pabrik rantai SCIC kanggo nggawe sling lan perakitan.