Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa SCIC pabrik?

Ya, SCIC minangka produsen rantai link bunder luwih saka 30 taun kanggo nglayani pasar Tiongkok uga pasar jaban rangkah babagan aplikasi pertambangan lan angkat industri & rigging. Saiki kita nyiyapake SCIC kanggo nambah pemasaran internasional kanggo nawakake klien ing saindenging jagad kanthi layanan lan profesionalitas sing luwih apik.

Lingkup apa produk sing diprodhuksi lan disedhiyakake dening SCIC?

Kita duwe spesialisasi nggawe rantai tautan kanthi tingkat dhuwur lan kekuatan kanggo industri penambangan batubara Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), mesin header dalan, uga rantai tautan datar; kita nggawe rantai Kelas 70, Kelas 80 lan Kelas 100 kanggo ngangkat lan ngrancang (slendhang rantai), lift ember lan industri mancing.

Apa sampeyan njaga fasilitas lan langkah-langkah pangujian inhouse lengkap?

Ya, kita nganakake tes ing omah kalebu tes tenaga pabrikan, tes kekuatan putus, tes dampak notifikasi charpy V, tes lenturan, tes tarik, tes kekerasan, ujian non merusak (NDE), pemeriksaan makro lan pemeriksaan mikro, analisis elemen winates, lsp. , sesuai karo standar DIN 22252, standar DIN EN 818 lan persyaratane klien.

Apa sampeyan nggawe ODM lan OEM?

Ya, kanthi mesin otomatis lan robotisasi lan insinyur sing berpengalaman, kita bisa nggawe jaringan link ODM lan OEM dadi spesifikasi klien

Apa sampeyan duwe jumlah order minimal (MOQ)?

Kanggo klien pesen dhisik, ora ana sarat MOQ, lan kita seneng menehi jumlah fleksibel kanggo panggunaan nyoba klien.

Apa pagawean / nutupi rantai sampeyan?

Kita nawakake macem-macem lapisan warna saben syarat klien, uga galvanisasi lan cara liya ngrampungake negosiasi saben pesanan.

Apa tegese kemasan rantai sampeyan?

Kita nawakake macem-macem cara kemasan, kalebu tas jumbo, drum, palet, pigura baja, lsp.

Apa jaminan kualitas lan jaminan sampeyan?

Kita ngetokake laporan tes lengkap lan foto kanggo ditinjau klien sajrone nggawe lan sadurunge dikirim kanggo ngonfirmasi rilis nalika pengiriman. Yen ana kegagalan sajrone layanan rantai link bunder, kita bakal kerja sama positif karo klien babagan analisis kegagalan (kalebu tes maneh) kanggo nemtokake panyebab lan resolusi sing tepat kanggo saling ngerteni lan nampa.

Pengin kerja sama kita?