Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

rantai conveyor lan elevator

  • Conveyor and elevator chains

    Rantai konveyor lan elevator

    Rantai kanggo lift ember, conveyor lan scraper

    SCIC ngasilake rantai link baja bunder saben

    DIN 764 (versi G30 & G50, 2010) lan

    Standar DIN 766 (versi 2015), kanggo aplikasi ing elevator ember,

    conveyor lan scraper.

    Rantai sing ditemtokake ing kene ora bakal digunakake kanggo ngangkat aksesoris,

    slendhang utawa angkat liyane.