Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Parts kanggo Chain Elevator & Conveyor

  • Ember Lift, Belenggu & Konektor Rantai, Roda Rantai, Sprocket Rantai, Rantai Konveyor

    Ember Lift, Belenggu & Konektor Rantai, Roda Rantai, Sprocket Rantai, Rantai Konveyor

    Bagéan SCIC kanggo elevator chain lan conveyor kalebu: ember elevator, chain shackles & konektor, wheel chain, sprockets chain, chain conveyor, etc.

    Bagéan sing disedhiyakake SCIC kanggo elevator lan konveyor rantai dirancang khusus kanggo spek industri kayata DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, utawa OEM / ODM kanggo syarat khusus kanggo klien babagan ukuran rantai link bunder / data kelas / kekuatan, dadi sing kita nggawe proposal rinci saka dimensi kanggo solusi mechanical.Mesthine, kemampuan kasebut adhedhasar pengalaman SCIC ing manufaktur rantai link bunder, pengalaman & kawruh operasional lan operasional sajrone pirang-pirang taun.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita