Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Bagian kanggo Lantai Rantai & Konveyor

  • Elevator Buckets, Chain Shackles & Connectors, Chain Wheels, Chain Sprockets, Conveyor Chains

    Ember Elevator, Rantai Rantai & Konektor, Roda Rantai, Roket Rantai, Rantai Konveyor

    Bagian SCIC kanggo elevator lan konektor rantai kalebu: ember elevator, rantai & konektor rantai, roda rantai, sprockets rantai, rantai conveyor, lsp.

    Suku SCIC sing disedhiyakake kanggo elevator chain lan konveyor dirancang khusus kanggo spesifikasi industri kayata DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, utawa OEM / ODM kanggo kebutuhan khusus klien babagan ukuran rantai / data kelas / kekuatan link, sing nggawe proposal rinci babagan solusi dimensi nganti mekanik. Mesthine, kemampuan kasebut adhedhasar pengalaman SCIC adhedhasar manufaktur rantai bundar, rekayasa lan pengalaman operasional & pengetahuan sajrone pirang-pirang taun.