Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Ember Elevator, Rantai Rantai & Konektor, Roda Rantai, Roket Rantai, Rantai Konveyor

Katrangan singkat:

Bagian SCIC kanggo elevator lan konektor rantai kalebu: ember elevator, rantai & konektor rantai, roda rantai, sprockets rantai, rantai conveyor, lsp.

Suku SCIC sing disedhiyakake kanggo elevator chain lan konveyor dirancang khusus kanggo spesifikasi industri kayata DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, utawa OEM / ODM kanggo kebutuhan khusus klien babagan ukuran rantai / data kelas / kekuatan link, sing nggawe proposal rinci babagan solusi dimensi nganti mekanik. Mesthine, kemampuan kasebut adhedhasar pengalaman SCIC adhedhasar manufaktur rantai bundar, rekayasa lan pengalaman operasional & pengetahuan sajrone pirang-pirang taun.


Detail Produk

Tag Produk

Kategori

Lantai rantai link baja bulat, konektor rantai link bulat, scraper rantai link bulat, rantai link DIN 766, rantai link DIN 764, rantai DIN 745/5699, rantai pengangkat lift, rantai pengangkat link bulat, roda rantai link, link bulat sprocket rantai, rantai heko, konektor rantai bulat, konektor rantai heko, ember lift, lampiran ember

Lamaran

elevator chain, conveyor chain, conveyor scraper chain

Parts for Chain Elevator & Conveyor
Scic Parts Chain Elevator & Conveyor
1625123216204

Bagian SCIC kanggo elevator lan konektor rantai kalebu: ember elevator, rantai & konektor rantai, roda rantai, sprockets rantai, rantai conveyor, lsp.

Suku SCIC sing disedhiyakake kanggo elevator chain lan konveyor dirancang khusus kanggo spesifikasi industri kayata DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, utawa OEM / ODM kanggo kebutuhan khusus klien babagan ukuran rantai / data kelas / kekuatan link, sing nggawe proposal rinci babagan solusi dimensi nganti mekanik. Mesthine, kemampuan kasebut adhedhasar pengalaman SCIC adhedhasar manufaktur rantai bundar, rekayasa lan pengalaman operasional & pengetahuan sajrone pirang-pirang taun.

Kanggo nggawe bagean sing cocog kanggo lift chain, kontrol prioritas SCIC yaiku:

- Tinjauan desain lan disetujoni dening klien;

- Pilihan lan inspeksi bahan baja saben dokumen desain;

- Monitor situs forging, welding, mesin CNC, lsp. Kanggo kontrol dimensi;

- Pangobatan panas kanthi tes kanggo entuk sifat mekanik sing dirancang;

- Kualitas finish permukaan kanthi kontrol kekandelan lapisan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan