Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Konektor Rantai Pertambangan AID

  • Flat Type Connector (SL)

    Konektor Tipe Flat (SL)

    Konektor Tipe Flat AID (SL) dirancang lan digawe kanggo aturan lan spesifikasi DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kanthi baja campuran tinggi kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

    Flat Type Connector (SL) digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 ing posisi vertikal lan horisontal lan rantai liyane ing aplikasi / ngunggahake aplikasi.

  • Flat Type Connector (SP)

    Konektor Tipe Flat (SP)

    Konektor Tipe Flat AID (SP) dirancang lan digawe kanggo aturan lan spesifikasi DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kanthi baja campuran tinggi kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

    Flat Type Connector (SP) digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 ing posisi vertikal lan horisontal lan rantai liyane kanggo ngirim / ngunggahake aplikasi.

  • Kenter Type Connector

    Konektor Tipe Kenter

    Konektor Tipe AID Kenter dirancang lan digawe menyang DIN 22258-2, kanthi baja paduan dhuwur kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

    Konektor Tipe Kenter digunakake kanggo nyambungake rantai link babak DIN 22252 lan rantai link flat DIN 22255 ing posisi horisontal.

  • Block Type Connector

    Konektor Jinis Blokir

    Konektor Tipe Blok AID dirancang lan digawe menyang DIN 22258-3, kanthi baja paduan dhuwur kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

    Konektor Tipe Blok digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 lan rantai link datar DIN 22255 ing posisi vertikal.