Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Konektor Rantai Pertambangan AID – Konektor Tipe Blok 56*187mm DIN 22258-3

Katrangan singkat:

Konektor Tipe Blok AID dirancang lan digawe kanggo DIN 22258-3, kanthi baja paduan dhuwur kanggo nyukupi sifat mekanik sing lengkap.

Konektor Tipe Blok digunakake kanggo nyambungake rantai link bunder DIN 22252 lan rantai link datar DIN 22255 mung ing posisi vertikal.


  • ukuran:56*187 mm
  • Struktur:Dilas
  • Fungsi:Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), bajak batubara
  • Bahan:Baja Paduan
  • Standar:DIN 22258-3
  • MOQ:100 Pcs
  • Sampel:kasedhiya
  • Detail Produk

    Profil Perusahaan

    Tag produk

    SIC Mining Chain

    Babagan

    konektor rantai link baja bulat, konektor rantai pertambangan link bulat, rantai pertambangan DIN 22252, rantai link datar DIN 22255, konektor tipe blok DIN 22258-3, rantai conveyor pertambangan, sistem rantai bar penerbangan

    SCIC-chain-produsen

    Aplikasi

    Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), bajak batubara

    konektor tipe blok

    Konektor Tipe Blok AID dirancang lan digawe kanggo DIN 22258-3, kanthi baja paduan dhuwur kanggo nyukupi sifat mekanik sing lengkap.

    Konektor Tipe Blok digunakake kanggo nyambungake rantai link bunder DIN 22252 lan rantai link datar DIN 22255 mung ing posisi vertikal.

    Rakitan Konektor Tipe Blok kaya sing ditampilake ing ilustrasi ing ndhuwur.

    Minangka aksesoris penting scraper lan slag extractor ing tambang batu bara, konektor nduweni kapasitas bantalan siklik gedhe lan tingkat pemanfaatan dhuwur;Ing proses operasi, iku metokake pasukan tensile, gesekan karo chain, pemblokiran coal lan sprocket, lan eroded dening banyu mineral.

    Konektor link chain pertambangan AID kanthi ukuran geometris sing cukup, liwat mesin kasar, finishing semi, finishing, perawatan panas, pre stretching, shot blasting lan proses liyane, nduweni kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur, tahan nyandhang, tahan korosi, kemampuan mlengkung kadhemen sing apik, pasukan bejat dhuwur lan sifat mechanical lengkap liyane.

    Parameter Konektor Rantai

    Gambar 1: Konektor Tipe Blok

    Konektor Tipe Blok
    konektor chain pertambangan - Blok Tipe Konektor

    Tabel 1: Ukuran Konektor Tipe Blok & sifat mekanik

    Ukuran

    dxp

    d

    (mm)

    p

    (mm)

    L

    Maks.

    A

    Min.

    B

    Maks.

    C

    Maks.

    Bobot

    (kg)

    Min.gaya putus (MBF)

    (kN)

    Ketahanan lemes saben DIN 22258

    26x92

    26±0.8

    92±0.9

    213

    28

    75

    28

    2.4

    960

    40000

    30x108

    30±0.9

    108±1.1

    241

    32

    87

    32

    3.4

    1270

    34x126

    34±1.0

    126±1.3

    297

    37

    99

    36

    5.1

    1700

    38x126

    38±1.1

    126±1.3

    290

    41

    111

    40

    6.3

    1900

    38x137

    38±1.1

    137±1.3

    322

    41

    111

    40

    6.5

    1900

    42x146

    42±1.3

    146±1.5

    341

    45

    115

    46

    8,3

    2300

    48x144

    48±1.5

    144±1.6

    334

    51

    127

    56

    10.2

    2900

    48x152

    48±1.5

    152±1.6

    342

    51

    127

    56

    10.7

    2900

    52x170

    52±1.6

    170±1.8

    388

    56

    127

    61

    15.2

    3296

    56x187

    56±1.7

    187±1.8

    411

    60

    131

    65

    17.5

    3945

    cathetan: ukuran liyane kasedhiya nalika priksaan.
    tenaga kerja dadi 63% saka MBF.
    pasukan testing kang 75% saka MBF.

    Inspeksi Situs

    rantai link baja bunder scic

    Layanan Kita

    rantai link baja bunder scic

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUSEN RANTAI STEEL BULATAN SELALU 30+ TAHUN, KUALITAS MASALAH SETIAP LINK

    Minangka produsen chain link baja babak kanggo 30 taun, pabrik kita wis tetep karo lan nglayani periode penting banget saka chain Cina nggawe évolusi industri catering kanggo pertambangan (tambang batu bara ing tartamtu), ngangkat abot, lan syarat ngaturaken industri ing babak kekuatan dhuwur. rantai link baja.Kita ora mandheg dadi produsen chain link bunder sing unggul ing China (kanthi pasokan taunan luwih saka 10,000T), nanging tetep nggawe lan inovasi sing ora mandheg.

    Profil perusahaan SCI

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita