Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Kisah Kita

wingi

Pabrik rantai kita wiwit 30 taun kepungkur nggawe rantai baja kelas rendah kanggo tujuan laut lan dekorasi, nalika nglumpukake pengalaman, personel & teknologi babagan bahan rantai, welding rantai, perawatan panas rantai & aplikasi rantai ing macem-macem industri.Kelas chain kalebu Grade 30, Grade 43 lan nganti Grade 70. Iki utamane amarga kekurangan kapasitas pabrik baja Cina kanggo ngembangake baja paduan kekuatan sing luwih dhuwur, nanging baja karbon mung kanggo industri nggawe rantai.

Mesin nggawe chain kita banjur manual, lan teknologi perawatan panas isih terus maju.

Nanging, tekad lan semangat kita kanggo nggawe rantai link baja bunder wis mbantu kita entuk prestasi praktis sajrone taun kasebut:

Kualitas pisanan saka dina 1 pabrik kita ana.Kita sumurup manawa rantai kasebut kuwat kaya tautan sing paling lemah, mula supaya saben tautan dadi kualitas sing tahan 30 taun nganti saiki.

Investasi peralatan nyumbang luwih saka 50% bathi net pabrik sajrone pirang-pirang taun.

Nggarap universitas lan institusi babagan welding, perawatan panas & tes rantai kanggo kualitas sing luwih dhuwur.

Terus sinau babagan panjaluk pasar domestik & jaban rangkah babagan model rantai, gelar, aplikasi, R&D, pasokan pesaing, lsp.

DINI

Nalika lelungan pabrik rantai kita saiki, iki minangka bengkel modern sing dilengkapi mesin nggawe rantai robotisasi otomatis lengkap paling anyar, tungku perawatan panas quenching & tempering canggih, mesin uji tension dawa rantai otomatis, set lengkap fasilitas uji rantai & fasilitas uji materi.

Thanks kanggo pangembangan teknik mesin China, uga pabrik baja China R&D kanggo bahan baja paduan dhuwur (MnNiCrMo), kita wis nggawe macem-macem produk kanggo saiki lan mbesuk, yaiku, rantai link baja bunder sing berkualitas lan kekuatan dhuwur kanggo:

Sistem scraping & conveying batubara / pertambangan (rantai saben DIN22252, ukuran nganti 42mm dia.), kalebu Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), mesin header dalan, lsp.

Aplikasi ngangkat & slinging (rantai Grade 80 & Grade 100, ukuran nganti 50mm diameter.),

Aplikasi tantangan liyane kalebu elevator ember lan chain fishing (saben DIN 764 & DIN 766, ukuran nganti 60mm dia.).

ESOK

Sejarah 30 taun manufaktur chain link baja bunder durung adoh saka wiwitan, lan kita kudu sinau, nggawe lan nggawe ... tantangan, lan kita mutusake kanggo njupuk lan mlaku:

Kanggo njaga sistem kontrol kualitas tingkat dhuwur;

Kanggo tetep investasi substansial ing Techniques & nganyari peralatan;

Kanggo nggedhekake lan nambah ukuran chain & sawetara bahan kanggo ketemu kabutuhan pasar wis ana, kalebu, Grade 120 chain link babak;

Kanggo nuduhake karo klien, karyawan & masyarakat luwih ngluwihi rantai, kayata kesehatan, safety, kulawarga, energi resik, urip ijo…

Visi & Misi SCIC

Visi Kita

Ekonomi donya wis dadi wektu anyar, kebak entitas & terminologi Cloud, AI, E-commerce, Digits, 5G, Life Science, lsp… kanggo urip luwih apik;lan kanggo iki, kita bakal tetep muter peran dhasar nanging langgeng kanthi kaurmatan lan tekad.

Visi Kita

Kanggo ngumpulake tim sing semangat lan profesional,

Kanggo nyebarake teknik lan manajemen canggih,

Kanggo nggawe saben chain link ukuran lan awet.


Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita