Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Crita Kita

Wingi-Wingi

Pabrik rantai kita diwiwiti 30 taun kepungkur, nggawe rantai baja murah kanggo keperluan laut lan dekorasi, nalika nglumpukake pengalaman, personel & teknologi babagan bahan rantai, rantai las, perawatan panas & aplikasi rantai ing macem-macem industri. Biji rantai kalebu Kelas 30, Kelas 43 lan nganti Kelas 70. Iki utamane amarga ora cukup kapasitas pabrik baja China kanggo ngembangake baja paduan sing luwih dhuwur, nanging mung nganggo baja karbon kanggo industri rantai.

Mesin nggawe rantai sadurunge manual, lan teknologi perawatan panas isih akeh.

Nanging, tekad lan semangat kanggo nggawe rantai link baja bunder wis mbantu kita entuk prestasi praktis sajrone taun-taun kasebut:

Kualitas Kaping wiwit dina 1 ing pabrik kita ana. Kita ngerti tenan manawa rantai kasebut kuwat kaya tautan sing paling ringkih, mula supaya saben tautan dadi kualitas suwene 30 taun nganti saiki.

Investasi peralatan nyumbang luwih saka 50% laba bersih pabrik suwene taun.

Nggarap universitas lan institusi babagan pengelasan, perawatan panas & pengujian rantai kanthi kualitas sing luwih dhuwur.

Terus sinau babagan panjaluk pasar domestik & luar negeri babagan model rantai, nilai, aplikasi, R&D, pasokan pesaing, lsp.

Dino iki

Nalika muter pabrik rantai saiki, iki lokakarya modern sing dilengkapi mesin rantai robotisasi otomatis paling anyar, mesin pendingin canggih & tungku perawatan panas, mesin uji ketegangan dawa rantai otomatis, set lengkap link link & fasilitas pengujian material.

Thanks kanggo pangembangan rekayasa mesin China, uga R&D pabrik baja Cina kanggo bahan baja paduan dhuwur (MnNiCrMo), kita uga wis nemtokake sawetara produk kanggo saiki lan mbesuk, yaiku rantai link baja puteran kualitas lan kekuatan dhuwur kanggo: 

Sistem scraping & conveying batubara / penambangan (rantai saben DIN22252, ukuran nganti 42mm dia.), Kalebu Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), mesin header dalan, lsp.

Aplikasi angkat & slinging (rantai Kelas 80 & Kelas 100, ukurane nganti 50mm dia.), 

Aplikasi tantangan liyane kalebu elevator ember lan rantai mancing (saben DIN 764 & DIN 766, ukurane nganti 60mm dia.). 

ESOK

Sejarah 30 taun nggawe rantai link baja bunder durung adoh saka wiwitan, lan kita kudu akeh sinau, nggawe lan nggawe …… kita ndeleng dalan kanggo mbesuk untaian rantai tanpa wates kanthi saben gegayuhan dadi gegayuhan lan tantangan, lan kita mutusake kanggo njupuk lan mbukak:

Kanggo njaga sistem kontrol kualitas dhuwur;

Kanggo njaga investasi substansial ing teknik & nganyari peralatan;

Kanggo nggedhekake lan nambah ukuran rantai & kisaran biji kanggo nyukupi kebutuhan pasar sing wis ana, kalebu, rangking link Kelas 120;

Kanggo nuduhake karo klien, karyawan & masarakat luwih akeh tinimbang link chain, yaiku kesehatan, safety, kulawarga, energi bersih, urip ijo…

Visi & Misi SCIC

Visi Kita

Ekonomi donya dadi anyar, kebak entitas & terminologi Cloud, AI, E-commerce, Digits, 5G, Life Science, lsp... Industri tradisional kalebu pabrikan rantai isih dadi landasan dhasar kanggo ngladeni luwih akeh wong supaya urip luwih becik; lan kanggo iki, kita bakal terus main peran dhasar nanging tetep langgeng kanthi pakurmatan lan tekad.

Visi Kita

Kanggo nglumpukake tim sing semangat lan profesional,

Kanggo nyebarke teknik lan manajemen sing canggih,

Kanggo nggawe saben tautan rantai ukuran lan awet.