Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Sling rantai kelas 80 (G80).

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameter 19mm EN 818-4 Sling Loro Kaki Kanthi Shortener

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameter 19mm EN 818-4 Sling Loro Kaki Kanthi Shortener

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameter 20mm EN 818-4 Sling Rantai Kaki Tunggal

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameter 20mm EN 818-4 Sling Rantai Kaki Tunggal

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling rantai kelas 80 (G80).

    Sling rantai kelas 80 (G80).

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 45mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 45mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameteripun 50mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameteripun 50mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameter 40mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameter 40mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 38mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 38mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 36mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 36mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 32mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 32mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameter 30mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Diameter 30mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 28mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 28mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

  • Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 26mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling Rantai Grade 80 (G80) – Dhiameter 26mm EN 818-4 Sling Tanpa Ujung Kaki Loro

    Sling chain kelas SCIC 80 (G80) (saben EN 818-4) nganggo chain lan fitting kelas 80 (G80) digawe dhewe saka pabrikan sing dipilih sing nindakake prosedur pemeriksaan, pengujian lan sertifikasi sing paling ketat;Kajaba iku, engineer SCIC nindakake saksi situs lan kontrol kualitas liwat kabeh fittings metu-sumber sadurunge release ing pangiriman kanggo pabrik chain SCIC kanggo nggawe sling lan Déwan.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita