Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Slendhang rantai kelas 80 (G80)

  • Grade 80 (G80) chain slings

    Slendhang rantai kelas 80 (G80)

    Slendhang rantai SCIC grade 80 (G80) (saben EN 818-4) nggunakake rantai lan kelengkapan kelas 80 (G80) saka pabrikan sing dipilih kanthi apik sing nindakake prosedur inspeksi, tes lan sertifikasi sing ketat; Kajaba iku, insinyur SCIC nglakokake saksi situs lan kontrol kualitas kanggo kabeh peralatan sing wis diasilake sadurunge diluncurake menyang pabrik rantai SCIC kanggo nggawe sling lan perakitan.