Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

rante mancing

  • Fishing Chain

    Rantai Fishing

    Rantai mancing luwih disenengi kanggo dilapisi seng (galvanis) kanggo anti korosi lan umur layanan maneh.