Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Kebijakan, Misi & Nilai Kualitas

Kawicaksanan QUALITY

Kualitas minangka bagean integral saka misi lan nilai bisnis inti. Iki minangka pandhuan kanggo tumindak supaya bisa ngirim produk sing paling dhuwur kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan. Kebijakan kualitas kita kalebu Misi, Nilai lan Komitmen kanggo Peningkatan Terus.

MISI KUALITAS

Nggawe saben tautan rantai kekuatan sing mumpuni kanggo nangani kargo & beban.

NILAI KUALITAS

Hubungan sing dihormati lan dihargai
Kita terus ngupayakake nggawe hubungan sing bisa dipercaya lan berkelanjutan karo wong, pelanggan, lan pemasok amarga iki penting banget kanggo sukses jangka panjang.

Kerja tim
Kita yakin bisa kolaborasi karo tim sing kuat kanggo ngasilake asil sing tepat.

Pemberdayaan lan akuntabilitas
Kita bakal terus nyetir otoritas sing tanggung jawab liwat kabeh level organisasi supaya entuk target bisnis.

Total kejujuran kanthi integritas dhuwur
Kita tumindak integritas ing saben wektu.

Keunggulan eksekusi kanthi perbaikan terus-terusan
Pungkasane, kita bakal entuk asil finansial lan nggawe pelanggan sing setya kanthi eksekusi sing unggul ing saben aspek bisnis.

Keterlibatan komunitas
Minangka perusahaan lokal, SCIC duwe komitmen kanggo menehi bali menyang komunitas kasebut.

KOMITMEN KANGGO PENAMBAHAN TERUS

SCIC setya dadi pabrikan terkemuka ing dunya & panyedhiya rantai link baja bunder kanthi investasi kanggo wong lan proses supaya bisa ngimbangi kualitas, keandalan, lan rega sing cocog karo kabutuhane para pelanggan.

Kanggo nggayuh cita-cita dadi pimpinan industri sing diakoni, kita duwe komitmen kanggo terus nambah ing ngisor iki kanggo memenuhi misi:

Planning
Kita fokus ing perencanaan strategis kanggo mesthekake yen Sistem Manajemen Mutu dikelola kanthi lengkap lan tujuan kualitas ditetepake ing saindenging organisasi kanggo proses-proses kasebut sing mengaruhi produk sing diproduksi. Tujuan kasebut bisa diukur lan selaras karo tujuane supaya terus ningkatake kualitas produk.

Wong
Kita investasi ing pangembangan karyawan kanggo ningkatake lan nyengkuyung partisipasi karyawan lan keterlibatan ing saindenging organisasi. Iki minangka elemen penting kanggo njaga standar kualitas tinggi.

Proses
Kita terus-terusan ngupayakake nambah proses liwat prinsip manufaktur sing ramping.

Piranti
Kita investasi ing otomatisasi mesin sing bisa nyuda variasi, cacat, lan sampah.

Materi
Kita fokus kanggo nggawe hubungan sing kuat lan berkelanjutan karo para pemasok supaya produk kita diproduksi kanthi bahan berkualitas tinggi.

Lingkungan
Kita mesthekake infrastruktur lan peralatan dijaga kanthi becik, sing nyedhiyakake papan kerja sing aman lan ora diskriminasi sing ningkatake lan nyengkuyung partisipasi lan keterlibatan ing saindenging organisasi.