Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Produk

  • G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

    G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

    G-2140 nyukupi persyaratan kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F, Tipe IVA, Kelas B, Kelas 3, kajaba ketentuan sing dibutuhake ing kontraktor.

  • Fishing Chain

    Rantai Fishing

    Rantai mancing luwih disenengi kanggo dilapisi seng (galvanis) kanggo anti korosi lan umur layanan maneh.

  • Flat Type Connector (SL)

    Konektor Tipe Flat (SL)

    Konektor Tipe Flat AID (SL) dirancang lan digawe kanggo aturan lan spesifikasi DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kanthi baja campuran tinggi kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

    Flat Type Connector (SL) digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 ing posisi vertikal lan horisontal lan rantai liyane ing aplikasi / ngunggahake aplikasi.

  • Hoist Chain

    Rantai Pengangkat

    Adhedhasar teknologi produksi rantai ngangkat SCIC G80 & G100, kita uga nambah garis produk menyang rantai angkat angkat toleransi Kelas T (Jinis T, DAT & DT), kanggo digunakake ing manual hoists chain chain lan daya.

  • Elevator Buckets, Chain Shackles & Connectors, Chain Wheels, Chain Sprockets, Conveyor Chains

    Ember Elevator, Rantai Rantai & Konektor, Roda Rantai, Roket Rantai, Rantai Konveyor

    Bagian SCIC kanggo elevator lan konektor rantai kalebu: ember elevator, rantai & konektor rantai, roda rantai, sprockets rantai, rantai conveyor, lsp.

    Suku SCIC sing disedhiyakake kanggo elevator chain lan konveyor dirancang khusus kanggo spesifikasi industri kayata DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, utawa OEM / ODM kanggo kebutuhan khusus klien babagan ukuran rantai / data kelas / kekuatan link, sing nggawe proposal rinci babagan solusi dimensi nganti mekanik. Mesthine, kemampuan kasebut adhedhasar pengalaman SCIC adhedhasar manufaktur rantai bundar, rekayasa lan pengalaman operasional & pengetahuan sajrone pirang-pirang taun.

  • Flat Link Chain

    Rantai Link Flat

    Kategori: rantai link datar, rantai link pertambangan datar, rantai link bunder pertambangan, rantai link flat DIN 22255 kanggo digunakake ing konektor terus-menerus ing pertambangan, sistem rantai bar penerbangan, rantai tipe datar, rantai tipe super datar, rantai tipe datar dobel

  • Chain Connectors

    Konektor Rantai

    Kategori: konektor rantai, tautan penghubung, konektor rantai link bulat pertambangan, konektor rantai tempel DIN 22253, konektor tipe datar DIN 22258-1, konektor tipe DIN 22258-2 Kenter, konektor tipe blok DIN 22258-3, konektor pesawat, blockmaster, plowmaster

  • Flight Bars

    Bar Penerbangan

    Bar mabur palsu digunakake kanthi rantai link bunder & rantai flat kanggo ngirim barang-barang batubara lan barang-barang tambang liyane. Bahan-bahan saka baja paduan Cr & Mo sing dhuwur, nyedhiyakake kekuwatan swara lan nyandhang umur.

  • Round Link Chain

    Rantai Link Round

    Kategori: rantai link bunder, rantai link baja bulat, rantai pertambangan link bulat, rantai pertambangan DIN 22252, rantai conveyor pertambangan, sistem rantai bar penerbangan

  • Grade 100 (G100) chain slings

    Slendhang rantai kelas 100 (G100)

    Slendhang rantai kelas 100 (G100) SCIC (saben EN 818-4) nggunakake rantai lan kelengkapan kelas 100 (G100) sing digawe saka pabrikan sing dipilih kanthi apik sing nganakake prosedur inspeksi, tes lan sertifikasi sing ketat; Kajaba iku, insinyur SCIC nglakokake saksi situs lan kontrol kualitas kanggo kabeh peralatan sing wis diasilake sadurunge diluncurake menyang pabrik rantai SCIC kanggo nggawe sling lan perakitan.

  • Grade 100 (G100) lifting chains

    Rantai ngangkat kelas 100 (G100)

    Angkat lan lashing, rantai, rantai link cendhak, ngangkat rantai bunder, rantai Kelas 100, rantai G100, slendhang, rantai sling, spesifikasi standar ASTM A973 / A973M-21 kanggo rantai baja paduan Kelas 100

  • Grade 80 (G80) chain slings

    Slendhang rantai kelas 80 (G80)

    Slendhang rantai SCIC grade 80 (G80) (saben EN 818-4) nggunakake rantai lan kelengkapan kelas 80 (G80) saka pabrikan sing dipilih kanthi apik sing nindakake prosedur inspeksi, tes lan sertifikasi sing ketat; Kajaba iku, insinyur SCIC nglakokake saksi situs lan kontrol kualitas kanggo kabeh peralatan sing wis diasilake sadurunge diluncurake menyang pabrik rantai SCIC kanggo nggawe sling lan perakitan.