Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

SCIC Round Steel Link Chain

SCIC Round Link Chain

Minangka produsen chain link baja babak kanggo 30 taun, pabrik kita wis tetep karo lan nglayani periode penting banget saka chain Cina nggawe évolusi industri catering kanggo pertambangan (tambang batu bara ing tartamtu), ngangkat abot, lan syarat ngaturaken industri ing babak kekuatan dhuwur. rantai link baja.Kita ora mandheg dadi produsen chain link bunder sing unggul ing China (kanthi pasokan taunan luwih saka 10,000T), nanging tetep nggawe lan inovasi sing ora mandheg.

produsen rantai link baja bunder

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita