Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Rantai Link Baja Bunder SCIC

Rantai Link Putaran SCIC

Minangka pabrikan rantai link baja bunder suwene 30 taun, pabrik kita tetep ngawat-ngawati wektu penting kanggo nggawe industri evolusi industri katering kanggo penambangan (khusus tambang batubara), angkat abot, lan persyaratan industri kanggo ngasilake kekuatan dhuwur rantai link baja. Kita ora mandheg dadi produsen rantai link utama ing China (kanthi pasokan tahunan luwih saka 10.000T), nanging tetep nggawe inovasi lan inovasi tanpa mandheg.

round steel link chain manufacturer