Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Kontrol Kualitas Ing Nggawe Rantai

Bahan Baku sing Nampa Inspecion (bar baja lan kabel)
Inspeksi visual (kode baja, no panas, 
permukaan, quantiy, lsp)
Priksa dimensi
(conto persentase)
Uji coba mekanik lan kimia
mriksa komposisi kanthi conto saben panas utawa batch
Bahan sing ditampa
lan mlebu inventaris
asdad
Nglereni Bar
Priksa ukuran, no panas, desain dawa nglereni Pangukuran dawa potong Tandha bar sing wis dipotong ing ember
asdad
Nggawe Tautan (mlengkung, ngelas, motong lan / utawa mbentuk)
Setelan parameter las Reresik elektroda Cathetan las / cek kurva Nglereni lancar Priksa dimensi link tautan
asdad
Perawatan panas
Pangaturan paramèter quenching lan tempering Kalibrasi tungku Monitor suhu Tinjauan rekaman / kurva perawatan panas
asdad
Pengujian Pasukan Manufaktur nganti 100% Rantai
Kalibrasi mesin bukti Setelan meksa saben ukuran lan kelas rantai Loading chain lengkap karo cathetan
asdad
Priksa Link & Rantai Dimensi
Kalibrasi kaliper Pranala frekuensi pangukuran Ukur dawa / ukuran dawa gauge kanthi ketegangan preset / pasukan utawa vertikal digantung Cathetan dimensi Link sing ora bisa ditoleransi menehi tandha lan nyusun ulang
asdad
Permukaan Rampung Priksa lan Mecah
Link inspecton visual ing lumahing bebas retak, lekukan, overcut lan cacat liyane Ndandani kanthi mecah Tautan sing ditemtokake ora bisa ditampa kanggo ngganti Cathetan
asdad
Tes Mekanik 

(meksa rusak, atose, pengaruh V-kedudukan, mlengkung, tarik, lsp sing ditrapake)

Tes kekuatan break saben standar spesifikasi lan spesifikasi klien Tes kekerasan ing permukaan link lan / utawa salib per standar lan aturan klien Tes mekanik liyane kaya sing dibutuhake saben jinis rantai Gagal tes lan tes maneh, utawa netepake kegagalan rantai saben standar lan aturan klien Cathetan tes
asdad
Lapisan Khusus lan Finishing Lumahing
Fnish lapisan khusus kanggo spesifikasi klien, kalebu lukisan, minyak, galvanisasi, lsp. Priksa kekandelan lapisan Laporan lapisan
asdad
Packing lan Tagging
Packing & tagging tegese saben spesifikasi klien lan standar sing ditrapake Bahan kemasan (laras, palet, tas, lsp) cocog kanggo ngangkat, nangani lan transportasi laut Cathetan foto
asdad
Buku Data Final lan Sertifikasi
Spesifikasi lan syarat-syarat pesenan saben klien