Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Kontrol Kualitas Ing Chain Making

Inspeksi Penerimaan Bahan Baku (baja lan kabel)
Inspeksi visual (kode baja, nomer panas,
permukaan finish, jumlah, lsp)
Priksa dimensi
(persentase sampel)
Tes ulang sifat mekanik lan kimia
mriksa komposisi dening conto saben panas utawa kumpulan
Penerimaan materi
lan login persediaan
asdad
Bar nglereni
Priksa ukuran, nomer panas, desain dawa nglereni Pangukuran dawa potong Tagging bar potong ing ember
asdad
Link Making (mlengkung, welding, trimming lan / utawa mbentuk)
setelan paramèter welding Reresik elektroda Cathetan welding / mriksa kurva Trimming smoothness Sampel pranala mriksa dimensi
asdad
Perawatan panas
Setelan paramèter quenching lan tempering Kalibrasi tungku Monitor suhu Cathetan perawatan panas / review kurva
asdad
Pengujian Pasukan Manufaktur nganti 100% Rantai
Kalibrasi mesin bukti Setelan pasukan saben ukuran chain lan kelas Loading chain lengkap karo cathetan
asdad
Link & Chains Priksa Dimensi
Kalibrasi Kaliper Link frekuensi pangukuran Pengukuran dawa rantai / gauge kanthi tegangan / gaya sing wis disetel utawa digantung vertikal Cathetan dimensi Link out-of-toleransi menehi tandha lan rework
asdad
Surface Rampung Priksa lan Grinding
Link inspeksi visual permukaan tanpa retak, penyok, overcut lan cacat liyane Ndandani kanthi nggiling Link sing ditemtokake ora bisa ditampa kanggo panggantos Cathetan
asdad
Tes Properti Mekanik

(kekuatan breaking, atose, impact V-notch, mlengkung, tensile, etc minangka ditrapake)

Tes breaking force miturut standar sing ditrapake lan spek klien Tes kekerasan ing permukaan link lan / utawa bagean salib saben standar lan aturan klien Tes mekanik liyane sing dibutuhake saben jinis chain Gagal tes lan tes maneh, utawa tekad gagal rantai miturut standar lan aturan klien cathetan tes
asdad
Coating khusus lan Finishing lumahing
Fnish lapisan khusus saben spek klien, kalebu lukisan, oiling, galvanisasi, lsp. Priksa ketebalan lapisan Laporan lapisan
asdad
Packing lan Tagging
Packing & tagging tegese saben spek klien lan standar sing ditrapake Bahan pengepakan (laras, palet, tas, lan liya-liyane) cocok kanggo ngangkat, nangani lan transportasi laut Rekaman foto
asdad
Buku Data Akhir lan Sertifikasi
Miturut spek lan syarat pesenan klien

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita