Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Konektor Tipe Flat (SL)

Katrangan singkat:

Konektor Tipe Flat AID (SL) dirancang lan digawe kanggo aturan lan spesifikasi DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kanthi baja campuran tinggi kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

Flat Type Connector (SL) digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 ing posisi vertikal lan horisontal lan rantai liyane ing aplikasi / ngunggahake aplikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Kategori

konektor rantai link baja bulat, konektor rantai pertambangan bulat, rantai pertambangan DIN 22252, konektor tipe datar DIN 22258-1, rantai conveyor pertambangan, sistem rantai bar penerbangan

Lamaran

Conveyor Waja Armored (AFC), Loaders Panggung Beam (BSL), bajak batubara

flat type connector (SL)

Konektor Tipe Flat AID (SL) dirancang lan digawe kanggo aturan lan spesifikasi DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kanthi baja campuran tinggi kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

Flat Type Connector (SL) digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 ing posisi vertikal lan horisontal lan rantai liyane ing aplikasi / ngunggahake aplikasi.

Déwan Flat Type Connector (SL) kaya gambar ing ndhuwur.

Minangka aksesoris penting scraper lan ekstrak slag ing tambang batu bara, konektor kasebut nduweni kapasitas bantalan siklik gedhe lan tingkat pemanfaatan sing dhuwur; Ing proses operasi, nyebabake gaya tarik, gesekan kanthi rantai, blok batubara lan sprocket, lan diikis dening banyu mineral.

Konektor link rantai penambangan AID kanthi ukuran geometris sing cukup, liwat mesin kasar, semi pagawean, pagawean, perawatan panas, pra regangan, blasting shot lan proses liyane, duwe kekuatan dhuwur, kateguhan sing dhuwur, resistensi aus, resistensi korosi, kemampuan mlengkung adhem sing apik, kekuatan rusak dhuwur lan sifat mekanik komprehensif liyane.

Gambar 1: Konektor Tipe Flat (SL)

flat type connector
mining chain connectors - flat type connector

Tabel 1: Dimensi Konektor Tipe Flat (SL) & sifat mekanik

Ukurane

dxp

d

(mm)

p

(mm)

L

Maks.

A

Min

B

Maks.

C

Maks.

Bobot

(kg)

Min kekuatan putus (MBF)

(kN)

Resistensi lemes saben DIN 22258

22x86

22 ± 0,7

86 ± 0,9

132

24

85

27

1.4

600

40000

26x92

26 ± 0,8

92 ± 0,9

146

28

97

33

2.1

870

30x108

30 ± 0,9

108 ± 1.1

170

32

109

36

3.0

1200

34x126

34 ± 1.0

126 ± 1,3

196

36

121

41

4.3

1450

38x137

38 ± 1.1

137 ± 1,4

215

40

134

46

5.7

1900

42x146

42 ± 1,3

146 ± 1,5

232

44

150

51

8.1

2200

42x152

42 ± 1,3

152 ± 1,5

238

44

150

51

8.1

2200

cathetan: ukuran liyane sing kasedhiya nalika priksaan.

tenaga kerja yaiku 70% MBF.

pasukan pengujian yaiku 85% MBF.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan