Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Konektor Jinis Blokir

Katrangan singkat:

Konektor Tipe Blok AID dirancang lan digawe menyang DIN 22258-3, kanthi baja paduan dhuwur kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

Konektor Tipe Blok digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 lan rantai link datar DIN 22255 ing posisi vertikal.


Detail Produk

Tag Produk

Kategori

konektor rantai link baja bulat, konektor rantai pertambangan bulat, rantai pertambangan DIN 22252, rantai link flat DIN 22255, konektor tipe blok DIN 22258-3, rantai conveyor pertambangan, sistem rantai bar penerbangan

Lamaran

Conveyor Waja Armored (AFC), Loaders Panggung Beam (BSL), bajak batubara

block type connector

Konektor Tipe Blok AID dirancang lan digawe menyang DIN 22258-3, kanthi baja paduan dhuwur kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

Konektor Tipe Blok digunakake kanggo nyambungake rantai link DIN 22252 lan rantai link datar DIN 22255 ing posisi vertikal.

Déwan Konektor Tipe Blok kaya gambar ing ndhuwur.

Minangka aksesoris penting scraper lan ekstrak slag ing tambang batu bara, konektor kasebut nduweni kapasitas bantalan siklik gedhe lan tingkat pemanfaatan sing dhuwur; Ing proses operasi, nyebabake gaya tarik, gesekan kanthi rantai, blok batubara lan sprocket, lan diikis dening banyu mineral.

Konektor link rantai penambangan AID kanthi ukuran geometris sing cukup, liwat mesin kasar, semi pagawean, pagawean, perawatan panas, pra regangan, blasting shot lan proses liyane, duwe kekuatan dhuwur, kateguhan sing dhuwur, resistensi aus, resistensi korosi, kemampuan mlengkung adhem sing apik, kekuatan rusak dhuwur lan sifat mekanik komprehensif liyane.

Gambar 1: Konektor Tipe Blok

Block Type Connectors
mining chain connectors - Block Type Connector

Tabel 1: Dimensi Konektor Jenis Blok & sifat mekanik

Ukurane

dxp

d

(mm)

p

(mm)

L

Maks.

A

Min

B

Maks.

C

Maks.

Bobot

(kg)

Min kekuatan putus (MBF)

(kN)

Resistensi lemes saben DIN 22258

26x92

26 ± 0,8

92 ± 0,9

213

28

75

28

2.4

960

40000

30x108

30 ± 0,9

108 ± 1.1

241

32

87

32

3.4

1270

34x126

34 ± 1.0

126 ± 1,3

297

37

99

36

5.1

1700

38x126

38 ± 1.1

126 ± 1,3

290

41

111

40

6.3

1900

38x137

38 ± 1.1

137 ± 1.3

322

41

111

40

6.5

1900

42x146

42 ± 1,3

146 ± 1,5

341

45

115

46

8,3

2300

48x144

48 ± 1,5

144 ± 1,6

334

51

127

56

10.2

2900

48x152

48 ± 1,5

152 ± 1,6

342

51

127

56

10.7

2900

52x170

52 ± 1,6

170 ± 1.8

388

56

127

61

15.2

3296

56x187

56 ± 1,7

187 ± 1.8

411

60

131

65

17.5

3945

cathetan: ukuran liyane sing kasedhiya nalika priksaan.

tenaga kerja dadi 63% MBF.

pasukan pengujian yaiku 75% MBF.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan