Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Konektor Tipe Kenter

Katrangan singkat:

Konektor Tipe AID Kenter dirancang lan digawe menyang DIN 22258-2, kanthi baja paduan dhuwur kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

Konektor Tipe Kenter digunakake kanggo nyambungake rantai link babak DIN 22252 lan rantai link flat DIN 22255 ing posisi horisontal.


Detail Produk

Tag Produk

Kategori

konektor rantai link baja bulat, konektor rantai pertambangan bulat, rantai pertambangan DIN 22252, konektor tipe kenter DIN 22258-2, rantai conveyor pertambangan, sistem rantai bar penerbangan

Lamaran

Conveyor Waja Armored (AFC), Loaders Panggung Beam (BSL), bajak batubara

Kenter Type Connector

Konektor Tipe AID Kenter dirancang lan digawe menyang DIN 22258-2, kanthi baja paduan dhuwur kanggo memenuhi sifat mekanik sing kebak.

Konektor Tipe Kenter digunakake kanggo nyambungake rantai link babak DIN 22252 lan rantai link flat DIN 22255 ing posisi horisontal.

Déwan Konektor Tipe Kenter kaya gambar ing ndhuwur.

Minangka aksesoris penting scraper lan ekstrak slag ing tambang batu bara, konektor kasebut nduweni kapasitas bantalan siklik gedhe lan tingkat pemanfaatan sing dhuwur; Ing proses operasi, nyebabake gaya tarik, gesekan kanthi rantai, blok batubara lan sprocket, lan diikis dening banyu mineral.

Konektor link rantai penambangan AID kanthi ukuran geometris sing cukup, liwat mesin kasar, semi pagawean, pagawean, perawatan panas, pra regangan, blasting shot lan proses liyane, duwe kekuatan dhuwur, kateguhan sing dhuwur, resistensi aus, resistensi korosi, kemampuan mlengkung adhem sing apik, kekuatan rusak dhuwur lan sifat mekanik komprehensif liyane.

Gambar 1: Konektor Tipe Kenter

Kenter Type Connectors
mining chain connectors - Kenter Type Connector

Tabel 1: Dimensi Konektor Tipe Kenter & sifat mekanik

Ukurane

dxp

d

(mm)

p

(mm)

L

Maks.

A

Min

B

Maks.

C

Maks.

Bobot

(kg)

Min kekuatan putus (MBF)

(kN)

Resistensi lemes saben DIN 22258

26x92

26 ± 0,8

92 ± 0,9

148

30

95

65

2.6

1000

40000

30x108

30 ± 0,9

108 ± 1.1

170

35

109

75

3.9

1350

34x126

34 ± 1.0

126 ± 1,3

196

36

120

85

5.9

1800

38x126

38 ± 1.1

126 ± 1,3

204

43

134

94

7.4

2200

38x137

38 ± 1.1

137 ± 1.3

215

43

134

94

7.6

2200

42x146

42 ± 1,3

146 ± 1,5

232

47

148

105

10.8

2600

48x152

48 ± 1,5

152 ± 1,5

249

54

170

118

14.3

3000

cathetan: ukuran liyane sing kasedhiya nalika priksaan.

tenaga kerja dadi 63% MBF.

pasukan pengujian yaiku 75% MBF.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan