Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

G-2130 Bolt Type Anchor Shackle

Katrangan singkat:

G-2130 Bolt Type Anchor shackles kanthi bolt sirah tipis - nut kanthi pin cotter. Ngrampungake syarat kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 3, kajaba ketentuan sing dibutuhake saka kontraktor.


Detail Produk

Tag Produk

G 2130 Bolt type anchor shackle

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan