Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

Katrangan singkat:

G-2140 nyukupi persyaratan kinerja Spesifikasi Federal RR-C-271F, Tipe IVA, Kelas B, Kelas 3, kajaba ketentuan sing dibutuhake ing kontraktor.


Detail Produk

Tag Produk

G 2140 alloy bolt type anchor shackle

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan