Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

42x126mm G80 Ngangkat Chains Saka SCIC

Saka kabehngangkat rantelansling rantaisaben EN 818-2 digawe lan digunakake, luwih saka 80% ukurane kurang saka 30x90mm (saka 6x18mm, 7x21mm…) kanggo ngangkat lan nangani beban industri umum.Nanging, kanthi panjaluk ngangkat tugas abot utamane ing pabrik baja, pengecoran lan karya tempa potongan-potongan gedhe, rantai angkat lan tali rantai luwih saka 30x90mm lan malah nganti 48x144mm G80 dibutuhake, biasane ana ing jinis tali rantai tanpa wates, tali rantai sikil siji utawa sling cendhak. bagean minangka bridle utawa transisi / sambungan.

Rentengan ngangkat saka 6x18mm kanggo 48x144mm adoh luwih saka nambah ukuran chain link, nanging digawe saka engineering lan kombinasi kualitas & nganyari technical saka baja alloy khusus, welding lampu kilat, panas-perawatan lan inspeksi total lan ngukur testing.

SCIC bubar nyedhiyakake sling rantai angkat 42x126mm G80 kanggo pelanggan industri abot, sing dadi tonggak sejarah ing sejarah produksi lan pasokan rantai angkat G80 EN 818-2.

Ing ngisor iki sawetara rekap rantai 42x126mm G80 sing digawe, dipriksa lan diuji kanggo spesifikasi EN 818-2.

gandheng-ngangkat-chain
ngangkat-rantai
G80-ngangkat-rantai-slings
G80-ngangkat-rantai-sling
scic-G80-ngangkat-rantai
ngangkat-rantai-slings
atose-test-saka-G80-ngangkat-rantai
ngangkat-chain-test-laporan-2
G80-ngangkat-rantai-test-laporan

Wektu kirim: Jul-14-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita