Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Pambuka Singkat babagan Produksi lan Teknologi Rantai Baja Link Mining

Proses produksi rantai baja link bulat: 

Nglereni bar → mlengkung adhem → gabungan → welding → kalibrasi utama → perawatan panas → kalibrasi sekunder (bukti) → inspeksi. Perawatan las lan panas minangka proses utama produksi rantai baja link pertambangan, sing langsung mengaruhi kualitas produk. Parameter pengelasan ilmiah bisa nambah panen lan nyuda biaya produksi; Proses pangobatan panas sing cocog bisa nggawe properti material lan nambah kualitas produk.

bar cutting - mining round link
cold bending - mining round link
jointing - mining round link
round link

Kanggo mesthekake kualitas las rantai baja link pertambangan, las busur manual lan las bokong resistensi wis diilangi. Las bokong flash digunakake sacara umum amarga otomatisasi sing dhuwur, intensitas tenaga kerja sing kurang, kualitas produk sing stabil lan kaluwihan luar biasa liyane.

Saiki, pemanfaatan induksi frekuensi medium, metode quenching lan tempering terus digunakake ing perawatan panas rantai baja link pertambangan. Inti pemanasan induksi frekuensi medium yaiku struktur molekul obyek sing diaduk ing lapangan elektromagnetik, lan molekul kasebut entuk energi lan tabrakan kanggo ngasilake panas. Nalika perawatan panas induksi frekuensi medium ditindakake, induktor disambungake karo frekuensi alternatip frekuensi saiki, lan benda kerja kanthi kacepetan seragam ing sensor, saengga arus induksi kanthi frekuensi lan arah sing padha bakal dadi digawe ing workpiece, sing bakal ngganti energi listrik dadi energi panas, lan workpiece bakal digawe panas nganti suhu sing dibutuhake dening quenching lan tempering ing wektu cendhak.

Pemanasan induksi frekuensi medium duwe kaluwihan saka kacepetan panas sing cepet, kurang oksidasi, struktur quenching sing apik lan ukuran biji austenit sawise mateni, sing nambah kekuatan lan kateguhan link rantai. Sanalika, uga duwe kaluwihan saka resik, gampang nyetel lan efisiensi produksi sing dhuwur. Ing tahap tempering, suhu tempering sing dhuwur ing zona las rantai bisa ngilangi stres internal sing ngilangi kanthi cepet, sing duweni pengaruh sing signifikan kanggo ningkatake plastisitas lan kateguhan zona las rantai lan nundha wiwitan lan pengembangan saka retak. Suhu tempering ing sisih ndhuwur pundhak luwih murah, lan atose luwih dhuwur sawise tempering, sing kondusif kanggo nyandhang link rantai sajrone proses kerja lan ing engsel antarane link rantai lan meshing sprocket.

heat treatmeng - mining round link
calibration - mining round link
mining round link
scic mining round link

Wektu kiriman: Mei-10-2021