Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Apa Pengembangan Proses Perawatan Panas kanggo Baja Rantai Kelas Tinggi 23MnNiMoCr54?

Pangembangan proses perawatan panas kanggo baja rantai kelas dhuwur 23MnNiMoCr54

round link chain steel

Perawatan panas nemtokake kualitas lan kinerja baja rantai link bunder, dadi proses perawatan panas sing cukup lan efisien minangka metode efektif kanggo njamin stabilitas baja rantai kelas dhuwur sing apik.

Proses pangobatan panas saka rantai kelas dhuwur 23MnNiMoCr54

Metode pemanasan induksi frekuensi medium duwe ciri kacepetan panas sing cepet lan kurang oksidasi, sing ora mung cocog karo produksi ijo saiki, nanging uga nggayuh indeks tartamtu saka kekuatan rantai link baja bulat lan kateguhan. Proses khusus kanggo nggunakake perawatan panas induksi frekuensi medium yaiku nganggo tungku induksi frekuensi medium peralatan pemanas induksi daya tinggi dhisik, kanggo mujudake pamisahan pembuangan rantai baja bulat lan tempering. Suhu quenching lan tempering sadurunge rantai dilebokake ing geni dikontrol kanthi ketat kanthi pangukuran suhu inframerah. Liwat tes sing dipraktekke, ditemokake yen medium pendinginan kanggo quenching lan tempering yaiku banyu, Suhu banyu dikontrol ing ngisor 30 ℃. Kekuwatan pemadaman kudu dikontrol ing antarane 25-35kw, kacepetan rantai kudu dikontrol ing 8-9hz lan suhu kudu dikontrol ing antarane 930 ℃ -960 ℃, saéngga atose lapisan lan rantai sing dikencengi bisa memenuhi syarat kualitas tartamtu . Kekuwatan pemanasan proses tempering dikontrol ing 10-20kw lan suhu dikontrol 500 ℃ -550 ℃. Kacepetan rantai dijaga antara 15 lan 16Hz.

(1) Ing tahap wiwitan nggawe rantai link baja bunder, cara perawatan panas yaiku tungku sing sumringah, kayata tungku tungku rotary. Tungku konveksi digunakake kanggo tempering. Cara iki butuh wektu panas sing dawa lan efisiensi sing kurang, sawetara uga butuh rantai traksi sing dawa. Ing kabeh proses pemanasan rantai kasebut, amarga oksidasi permukaan sing dhuwur, angel entuk biji austenit sing apik banget, sing pungkasane nyebabake kualitas umum rantai link baja bunder sing diprodhuksi nalika semana. Kanthi pangembangan teknologi perawatan panas sing terus-terusan, metode pemanasan induksi frekuensi menengah sing dikembangake ing tahap sabanjure digunakake kanthi akeh, lan kualitas perawatan panas rantai link baja bunder wis apik banget.

(2) Teknologi tempering rantai, panggunaan wiwitan temperatur suhu sing seragam, saiki. pangembangan sing luwih stabil yaiku temperatur suhu diferensial frekuensi medium lan temperatur suhu seragam plus temperatur suhu diferensial. Sing diarani temperatur seragam yaiku kanggo nimbang manawa atose saben bagean saka link rantai padha sawise tempering, nanging link chain digawe kanthi welding. Yen suhu tempering banget kurang, sendhi las gampang retak, lan kekerasan link chain dhuwur, gesekan ing antarane njaba lengen lurus lan shift tengah conveyor uga gampang ngasilake retak. Yen suhu temperatur kurang, kateguhan rantai bisa uga suda. Tempering suhu sing beda-beda nggunakake pemanas induksi, sing luwih cocog kanggo kahanan panas rantai, yaiku, ing ndhuwur pundhak rantai duwe kekerasan sing dhuwur lan tahan aus, lan lengen lurus duwe kekerasan sing kurang lan kateguhan sing apik. Cara perawatan panas iki bisa nambah kualitas rantai.


Wektu kiriman: Jun-15-2021