Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Kepiye Cara Pilih Link Master sing Tengen Kanggo Sling Rantai?

Master Links lan Master Link Assemblies minangka komponen penting kanggo mbentukmulti-leg ngangkat slings.Senajan utamané diprodhuksi minangka komponèn sling chain padha digunakake kanggo kabeh jinis slings kalebu tali kawat slings lan webbing slings.

Milih pranala master sing bener lan kompatibel ora gampang.Ana macem-macem komponen sling chain sing bisa disambungake nalika standar lan praktik beda-beda - mula bisa migunani kanggo ngrembug sawetara masalah lan pitunjuk.

Apa Master Link?

Master Links lan Master Link Assemblies uga dikenal kanthi jeneng liyane kalebu pranala oblong, dering sirah, rakitan link multi-master lan sapiturute. Iki minangka salah sawijining jinis angkat angkat palsu sing paling tuwa lan padha lungguh ing pucuk sling angkat multi-leg.

Sling ngangkat pirang-pirang sikil bisa dadi larang regane kanggo nyebarake pasukan angkat lan entuk stabilitas lan kontrol muatan sing pengin diangkat.Nanging masalah dhasar ikuslinglan komponen sling biasane digawe kanggo siji titik sambungan kanggo prewangan mbukak.Yen kita duwe loro, telu utawa papat sikil kanggo sling kita, banjur saben sikil perlu soko kanggo ngganti menyang titik lampiran (kayata pancing crane) utawa pas liyane kang mung nampa siji wentis ing wektu.

Sambungan

Cara master link entuk sambungan penting.

Kanggo sling loro sikil iki cukup prasaja, Master Link dirating nganti rong sambungan sling ing ujung ngisor:

Kanggo sling papat sikil, iki uga cukup prasaja.Nyambungake papat sikil sing dimuat menyang mburi link master dilarang, nanging nggunakake Majelis Tautan Master (Multi-Master Link) kita bisa nggandakake loro nganti entuk papat sikil:

Kaki telu luwih angel.Sawetara dokumentasi lawas bisa nggambarake telung sikil dadi siji tautan, nanging saiki umume dilarang.Pendekatan sing tepat yaiku nggunakake cara sing padha karo susunan sikil papat lan mung nggunakake sling siji ing salah sawijining perantara.

Two Legged Sling Loadings

Two Legged Sling Loadings

Four Legged Sling Loadings

Four Legged Sling Loadings

Telung Legged Sling Loadings

Telung Legged Sling Loadings

Limit Beban Kerja

Kita bisa uga katon ing gambar ing ndhuwur lan mikir urip iku gampang - nanging ora supaya cepet!

Apa Watesan Beban Kerja (WLL) sing kudu kita goleki?
Iki mbok menawa sing pisanan saka akeh komplikasi sing bakal kita adhepi.

Kanthi macem-macem leg sling kita kudu mesthekake yen kabeh sikil sling lan Master Link duwe cukup WLL kanggo proyek kasebut.Kita bisa milih komponen kanthi salah siji saka rong cara - kita bisa milih sikil sing dibutuhake dhisik, banjur pilih Master Link sing cocog - utawa kita bisa milih Master Link dhisik, banjur golek sikil sling kanthi kapasitas sing cukup.
Kanggo nggawe pitungan iki kita kudu ngerti amba sling.

Ing Australia iki bakal dadi amba klebu antarane sikil sling, lan WLL maksimum kita bisa nemtokake bakal diwilang ing 60 derajat.

Sudut Sling Standar Australia
Australia Standard Sling Angle kanggo ngitung WLL maksimum.

Australia Standard Sling Angle kanggo ngitung WLL maksimum.

Nduwe rating 60° sing kasedhiya kanggo kita bisa migunani banget amarga mbantu nggedhekake kapasitas potensial lan kegunaan sling kita.
Nanging ana sing nyekel - lan standar Eropa sing umum (standar EN) .

European Standard Chain Sling Angles kanggo ngitung WLL maksimum.

European Standard Chain Sling Angles kanggo ngitung WLL maksimum.

Ing kene amba diukur saka vertikal, lan sing ora masalah kuwi - nanging WLL maksimum wis diwilang ing 45 ° kang padha karo Australia 90 ° kalebu sawetara amba sudhut.Ing cendhak, iku tegese kanggo ukuran tartamtu saka chain, WLL maksimum sling lan link master kompatibel luwih cilik.

Ing amba sling klebu 60 °, master link WLL kudu paling sethithik 1,73 kaping sikil WLL.

Ing amba sling klebu 45 °, master link WLL kudu paling sethithik 1,41 kaping sikil WLL.

Iku uga tegese pilihan produk lan kompatibilitas sing kadhaptar ing Eropah ora kudu bener kanggo Australia.

Muat Share

Sling sikil papat mbentuk piramida.Iki trep amarga akeh muatan sing bentuke persegi dowo - nanging duwe masalah bawaan lan ora mesthi statis.Cukup, sikil ora mbagi beban kanthi rata.

Nyatane, mung ana siji taruhan sing pasti nalika mbukak bagean lan yaiku ukuran komponen kaya-kaya mung nuduhake beban ing sikil loro ... yaiku apa sing ditindakake dening Standar Australia - lan kita bisa nindakake tes sing nuduhake praktik sing wicaksana. .

Apa tegese kanggo perakitan Master link nanging loro link master ndhuwur lan link penengah ngisor kudu ketemu WLL minimal kanggo perakitan yen dianggep ing loro sikil.

Miturut AS3775 iki tegese:

Syarat Majelis Master Link Australia.

Syarat Majelis Master Link Australia.

Maneh, aturan Eropa beda-beda.Apa sing diidinake yaiku kanggo menehi rating sling sikil papat ing sikil telu.Mesthi sling papat sikil ora bisa ndhukung kanthi fisik ing telung sikil - iku pendekatan adhedhasar angka.

Iki minangka salah sawijining perkara sing kadhangkala bisa digunakake lan kadhangkala ora.Ing kasus ngendi payloads kaku lan ing kesempatan ngendi takeran sling teka nyedhaki wangun piramida bener nuduhake beban antarane sikil bisa cukup miskin lan sling kudu de-rated kanggo akun kanggo sikil slack asil.

Nanging apa tegese kanggo milih rakitan Master Link yaiku yen link master WLL dipetik minangka nilai tunggal ing jaban rangkah - iki bisa uga ateges link penengah ora cukup kuwat.

Link Master Eropa kaya iki:

Link Master Eropah

Iki bisa digunakake karo standar sling EN, nanging ora cocog karo Standar Australia.Sing penting, iku ora gampang banget kanggo pangguna - yaiku, kajaba pilihan produk wis ditindakake kanthi ati-ati supaya cocog karo aturan sling AS3775.

Majelis Tautan Master Standar Eropa bisa uga kudu dikurangi supaya tautan penengah cukup kuwat.

Pasang Crane Hook

Akeh pangguna sling ngadhepi masalah nggawe sling nganggo pancing crane.Salah siji pancing crane cilik banget kanggo pancing ngangkat - utawa pancing ngangkat cilik banget kanggo pancing crane.

Kanggo masang masterlink menyang pancing crane, ati-ati khusus disaranake kanthi kombinasi sing pas.

Kabeh pancingan crane digawe dadi kuwat ing mlengkung ing bidang siji.Kanggo nggedhekake efficiency kekuatan padha nggunakake salib bagean kang luwih jero saka iku sudhut, lan fatter ing nang saka njaba.

Priksa pas Masterlink lan pancing.

Priksa pas Masterlink lan pancing.

Kakehan rame

Kita butuh tautan sing cukup dawa supaya pas karo pancingan crane ing sisih ndhuwur uga fitting ing sisih ngisor - nanging kaya sing kita deleng ing ndhuwur, asring uga kudu cukup amba.

Iki ora mung syarat kanggo pancing crane.Iki minangka syarat kanggo antarmuka sikil sling.

Yen bagean kawin ora bisa njagong kanthi alami ing link lan mbukak kanthi bener, link kasebut rame banget.Iki nandheske bagean kanthi cara sing ora biasa lan ora diidini.

Kakehan rame bisa dadi sirah sing nyata utamane yen masterlink digunakake karo tali kawat.

Kakehan rame bisa dadi sirah sing nyata utamane yen masterlink digunakake karo tali kawat.

Ing slings cilik nemokake link ukuran apik bisa uga gampang, nanging nalika sambungan teka ing ukuran luwih gedhe yen bisa overcrowded iku ora bisa.

Ing conto gambar kombinasi thimbles digawe tugas abot (gambar tengen) ngganggu saben liyane lan mung ora bisa njagong tengen.

Dhiameter

Muni prasaja - ayo nggawe pranala luwih gedhe.Nanging duwe pranala sing luwih akeh mbutuhake biaya.Kita isih butuh tautan supaya cukup kuwat.Ing wates-wates kekuatan baja kasedhiya iki invariably tegese pranala fatter digawe karo diameteripun materi luwih gedhe.Iki bisa nggawe angel kanggo njaluk konektor pas.

Akeh pranala duwe flat dipencet kanggo bantuan karo melu konektor chain.Penting kanggo mriksa ukuran tutuk konektor uga diametere njero yen sampeyan pengin mriksa manawa cocog kaya masterlink utawa shackle.

Nggunakake link karo flat dipencet kanggo nambah kompatibilitas.

Nggunakake link karo flat dipencet kanggo nambah kompatibilitas.

kekuwatan

Nanging kepiye carane masterlink kudu kuwat?Miturut standar sling Australia, masterlink saka sling apa wae * kudu duwe faktor beban sing rusak 4: 1 - persis padha karo sling chain.

Iki preduli saka breaking faktor mbukak saka macem-macem jinis sikil sling: Rantai, Tali Kawat, Round-sling, Webbing, lan sapiturute. vulnerabilities materi beda dijupuk menyang akun.Iki ora langsung mengaruhi fitting chain klebu, supaya faktor mbukak breaking tetep minangka kanggo sling chain.

Iki ora mesthi kedadeyan ing negara liya, lan aturan lokal kudu dituruti.

* Ana sawetara istiméwa, faktor mbukak bejat saka kabeh sling kanggo personel mbeta crane workbox tikel, supaya link sing bakal 4: 1 punika 8: 1 nalika diatur kanggo workbox a.

Ana liyane iku mesthi.Sembarang masterlink kudu ulet, kudu ngrampungake urip kerja normal sling, lan kudu tahan uji bukti.

Sling chain karo Master Link ing amben test

Sling chain karo Master Link ing amben test

Sing penting - masterlinks ora dimuat sacara individu nganti digawe sling sing wis diuji bukti.Ing tingkat sumber komponen masterlinks mung sampel dites liwat mandrels.

Pengujian bukti minangka bagean penting kanggo nggawe sling sing dipercaya.Ana macem-macem bagean sing cocog karo tes sing menehi jaminan sing dibutuhake manawa kabeh bagean kasebut cocog karo WLL sing diwenehi tag - lan bakal tahan nggunakake kaku tanpa deformasi.

Pengujian uga nglindhungi saka cacat komponen.

Masterlink kanthi cacat manufaktur dideteksi nalika mbukak bukti.

Masterlink kanthi cacat manufaktur dideteksi nalika mbukak bukti.

dhasar

dhasar
Master Links minangka komponèn penting nalika nerangake rigging lift nduwur sirah minangka titik sambungan kanggo slings chain lan aplikasi jinis sling liyane.
Buku kabeh bisa ditulis babagan masterlinks lan kita mung bisa ndemek sawetara dhasar ing kene:
• Link master kanggo sawetara slings sikil kudu dikonfigurasi kanthi bener
• Beda ing standar lan ratings kudu dianggep nalika milih komponen
• Padha kudu pas sambungan sing bener kanggo slings lan pancingan.
• Padha kudu cukup kuwat.
…lan paling ora, kita kudu nggoleki tag sing cocog lan sertifikat uji bukti kanggo masterlinks sing dikirim minangka bagéan saka perakitan sling.
Masterlinks mung apik kaya manufaktur, panggunaan lan inspeksi sing terus-terusan.
Dheweke kudu dipilih lan ditaksir dening wong sing kompeten.
(karo duweni bangsawan)


Wektu kirim: Jun-20-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita