Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Pandhuan Kanggo Gunakake Aman saka Chain Lashings

Informasi iki saka alam umum mung nutupi TCTerms utama kanggo aman nggunakake Chain Lashings.Bisa uga perlu kanggo nambah informasi iki kanggo aplikasi tartamtu.Deleng uga pandhuan umum babagan ngendhaleni beban, diwenehi overleaf.

tansah:

Priksa lashing chain sadurunge digunakake.

● Etung gaya lashing (s) dibutuhake kanggo cara milih saka mbukak restraint.

● Pilih kapasitas lan jumlah lashing chain kanggo nyedhiyakake paling sethithik gaya lashing sing diwilang.

● Priksa manawa titik lashing ing kendaraan lan / utawa mbukak cukup kekuatan.

● Nglindhungi chain lashing saka sudhut radii cilik utawa ngurangi kapasitas lashing sesuai karo pandhuan pabrik.

● Priksa manawa lashings chain wis tensioned bener.

● Ngleksanani ati-ati nalika ngeculake chain lashings ing kasus mbukak wis ora stabil wiwit lashings padha Applied.

NATE:

● Gunakake lashing chain kanggo ngangkat beban.

● Knot, dasi utawa ngowahi chain lashings.

● Lashings chain kakehan.

● Gunakake lashing chain liwat pinggiran landhep tanpa proteksi pinggiran utawa ngurangi kapasitas lashing.

● Mbukak chain lashings kanggo bahan kimia tanpa takon supplier.

● Gunakake lashings chain kang duwe link chain kleru, tensioner rusak, fitting terminal rusak utawa tag ID ilang.

Milih Chain Lashing sing bener

Standar kanggo chain lashings yaiku BS EN 12195-3: 2001. Iki mbutuhake rantai supaya cocog karo EN 818-2 lan komponen sing nyambungake cocog karo EN 1677-1, 2 utawa 4 sing cocog.Komponen nyambungake lan nyepetake kudu duwe piranti sing aman kayata kancing pengaman.

Standar kasebut kanggo item kelas 8.Sawetara manufaktur uga nawakake gelar sing luwih dhuwur, sing ukurane kanggo ukuran, duwe kapasitas lashing sing luwih gedhe.

Lashings chain kasedhiya ing sawetara kapasitas lan dawa lan ing macem-macem konfigurasi.Sawetara tujuan umum.Liyane ditrapake kanggo aplikasi tartamtu.

Seleksi kudu diwiwiti kanthi pambiji saka pasukan sing tumindak ing beban.Daya pukulan sing dibutuhake kudu diitung miturut BS EN 12195-1: 2010.

Sabanjure priksa manawa titik lashing ing kendaraan lan / utawa mbukak cukup kekuatan.Yen perlu, gunakake jumlah lashing sing luwih akeh kanggo nyebarake pasukan ing luwih akeh titik lashing.

Lashings chain ditandhani karo kapasitas lashing (LC).ditulis ing daN (deca Newton = 10 Newtons) Iki minangka gaya sing kira-kira padha karo bobot 1kg.

Nggunakake Chain Lashings Aman

Priksa manawa tensioner bebas diselarasake lan ora ditekuk ing pinggir.Priksa manawa chain ora bengkong utawa knotted lan fitting terminal nyambung kanthi bener karo titik lashing.

Kanggo lashings rong bagean, priksa manawa bagean kasebut kompatibel.

Priksa manawa ranté kasebut dilindhungi saka sudhut radius sing cetha lan cilik kanthi packing utawa pelindung pinggir sing cocog.

Cathetan: Pandhuan pabrik bisa ngidini panggunaan ing pinggir radius cilik yen kapasitas lashing dikurangi.

Inspeksi lan Panyimpenan ing layanan

Lashings chain bisa rusak dening tensioning chain tengen sudhut radius cilik tanpa pangayoman pinggiran nyukupi.Nanging karusakan bisa kedadeyan kanthi ora sengaja amarga beban sing obah ing transit, mula kudu dipriksa sadurunge digunakake.

Lashings chain ngirim ora kena kanggo bahan kimia, utamané asam kang bisa nimbulaké embrittlement hidrogen.Yen kontaminasi ora disengaja, lashings kudu di resiki nganggo banyu bening lan diijini garing kanthi alami.Solusi kimia sing lemah bakal saya kuwat kanthi penguapan.

Chain lashings kudu dipriksa kanggo pratandha cetha saka karusakan sadurunge saben nggunakake.Aja nggunakake lashing chain yen ana cacat ing ngisor iki: tandha ora bisa dibaca;mbengkongaken, pranala chain elongated utawa notched, komponen kopling kleru utawa notched utawa fittings pungkasan, latches safety ora efektif utawa ilang.

Lashings chain bakal mboko sithik nyandhang liwat wektu.LEEA nyaranake supaya dheweke kudu dipriksa dening wong sing kompeten paling ora saben 6 sasi lan nggawe rekaman asil.

Lashings chain mung kudu didandani dening wong wewenang kanggo nindakake.

Kanggo panyimpenan jangka panjang, area panyimpenan kudu garing, resik lan bebas saka kontaminasi.

Informasi luwih lengkap diwenehi ing:

TS EN 12195-1: 2010 Watesan beban ing kendharaan dalan - Safety - Part 1: Pitungan pasukan pengaman
BS EN 12195-3: 2001 Watesan beban ing kendharaan dalan - Keamanan - Bagean 3: Rantai gantung

Pedoman Praktek Paling Apik Eropa babagan Pengamanan Kargo kanggo Transportasi Dalan
Kode Praktik Departemen Transportasi - Keamanan Muatan Kendaraan.


Wektu kirim: Apr-28-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita