Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsen rantai link baja bulat)

Pedoman Lashing Chains

Ing kasus transportasi beban sing abot banget, bisa uga trep kanggo ngamanake kargo kanthi ngikat rantai sing disetujoni miturut standar EN 12195-3, tinimbang sing disetujoni web lashing miturut standar EN 12195-2.Iki kanggo mbatesi jumlah lashing sing dibutuhake, amarga ranté lashing nyedhiyakake pasukan pengaman sing luwih dhuwur tinimbang lashings web.

Conto lashing chain miturut standar EN 12195-3

Fitur Rantai

Spesifikasi lan kinerja rantai link bunder sing bisa digunakake kanggo ngamanake kargo ing transportasi dalan diterangake ing standar EN 12195-3, rantai lashing.Kaya lashings web digunakake kanggo lashing, lashing chain ora bisa digunakake kanggo ngangkat, nanging mung kanggo ngamanake kargo.

Rantai lashing kudu dilengkapi piring sing nuduhake nilai LC, yaiku kapasitas lashing chain sing ditulis ing daN, kaya sing dituduhake ing conto ing gambar kasebut.

Biasane rantai lashing saka jinis link cendhak.Ing ends ana pancingan tartamtu utawa dering kanggo tetep ing kendaraan, utawa nyambungake mbukak ing cilik saka lashing langsung.

Lashing Chains diwenehake karo piranti tensioning.Iki bisa dadi bagean tetep saka chain lashing utawa piranti kapisah sing tetep ing sadawane chain lashing bakal tensioned.Ana macem-macem jinis sistem tensioning, kayata jinis ratchet lan jinis gesper giliran.Kanggo tundhuk karo standar EN 12195-3, perlu ana piranti sing bisa nyegah longgar sajrone transportasi.Iki nyatane bakal kompromi efektifitas fastening.Reresik post tensioning uga kudu diwatesi nganti 150 mm, supaya ora ana kemungkinan obahe beban kanthi akibate tension amarga kedadean utawa getaran.

piring chain

Conto piring miturut standar EN 12195-3

ranté kanggo lashing

Panganggone ranté kanggo lash langsung

Panganggone Lashing Chains

Nomer minimal lan susunan rantai lashing bisa ditemtokake kanthi nggunakake rumus sing ana ing standar EN 12195-1, nanging kudu dipriksa manawa titik lashing kendaraan sing dipasang ing rantai kasebut menehi kekuatan sing cukup, kaya sing dibutuhake dening EN. 12640 standar.

Priksa sadurunge digunakake kanggo mesthekake yen rantai lashing ing kondisi apik lan ora banget rusak.Kanthi nyandhang, ranté lashing cenderung dadi dawa.A aturan jempol prescribes kanggo nimbang banget worn chain karo dawa ngluwihi luwih saka 3% saka nilai teoritis.

Perhatian khusus kudu ditindakake nalika ranté lashing ana kontak karo beban utawa karo unsur kendaraan, kayata tembok.Rantai lashing ing kasunyatan ngembangaken gesekan dhuwur karo unsur kontak.Iki, saliyane ngrusak beban, bisa nyebabake ketegangan ing sadawane cabang rantai.Mulane, saliyane kanggo mirsani pancegahan tartamtu, dianjurake kanggo nggunakake rante mung kanggo lashing langsung.Kanthi cara iki, titik beban lan titik kendaraan disambungake kanthi rantai lashing tanpa interposisi unsur liyane, kaya sing ditampilake ing gambar kasebut.


Wektu kirim: Apr-28-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita