Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Kepiye Cara Ngopeni lan Ndandani Rantai Angkat?

1. Sampeyan ora kudu miring lan ayunan nalika sprocket dipasang ing poros. Ing Déwan transmisi sing padha, ujung pungkasan rong sprockets kudu ing pesawat sing padha. Nalika jarak tengah sprockets kurang saka 0,5m, penyimpangan sing diidini yaiku 1mm; Nalika jarak tengah sprocket luwih saka 0,5m, penyimpangan sing diidini yaiku 2mm. Nanging, ora ana gesekan ing sisih untu sprocket. Yen rodhane loro banget, gampang nyebabake pamisahan rantai lan nyandhang nyandhang. Pay manungsa waé kanggo mriksa lan nyetel offset nalika ngganti sprocket.  

2. Yen nyenyet banget, konsumsi daya bakal tambah lan bantalan bakal gampang dipakai; yen banget ngeculake rantai angkat iku gampang mlumpat lan dicopot. Kenceng saka rantai angkat yaiku: angkat utawa pencet saka tengah rantai, jarak tengah loro sprockets udakara 2% - 3%.   

3. Sing digunakake ngangkat rantai ora bisa dicampur karo sawetara rantai anyar, yen gampang ngasilake pengaruh ing transmisi lan ngilangi rantai kasebut.  

4. Sawise serius nyandhang sprocket, sprocket anyar lan rantai anyar kudu diganti sekaligus kanggo njaga meshing sing apik. Sampeyan ora bisa ngganti rantai utawa sprocket anyar kanthi kapisah. Yen ora, bakal nyebabake meshing ala lan nyepetake nyandhang rantai utawa sprocket anyar. Sawise lumahing waos sprocket rusak nganti tartamtu, mula kudu diganti wektu (nuduhake sprocket kanthi permukaan sing bisa diatur). Kanggo nambah wektu panggunaan.  

5. Rantai angkat anyar dawa banget utawa digawe dowo sawise digunakake, sing angel diatur. Link rantai bisa dicopot miturut kahanan, nanging nomer link chain kudu padha. Link rantai bakal dilewati ing mburi rantai, potongan kunci bakal dilebokake ing njaba, lan bukaan kunci kasebut kudu ing arah rotasi sing ngelawan.  

6. Rantai angkat kudu diisi karo minyak pelumas ing wektu sing tepat. Minyak pelumas kudu ngetik reresik sing pas ing antarane roller lan lengen jero supaya bisa nambah kondisi kerja lan nyuda nyandhang.


Wektu kiriman: Jul-17-2021