Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Rantai Link Babak Werna Lukisan sing beda, Kepiye lan Napa?

Lukisan Normal 

 Lapisan Semprot Elektrostatik 

Pelapisan Elektroforetik

Chain SCIC wis nyedhiyakake rantai link bunder kanthi macem-macem finish permukaan, kayata galvanisasi panas dicelup, galvanisasi listrik, lukisan / lapisan, lenga, lsp. Kabeh cara ngrampungake link rantai iki kanggo urip luwih dawa, antikorosi sing luwih apik lan luwih dawa sajrone layanan rantai, identifikasi warna unik, utawa malah dekorasi.

Kanthi artikel cekak iki, kita fokus karo macem-macem cara lukisan / lapisan kanggo klien.

Telung cara nglukis populer karo klien babagan rantai link putaran baja campuran:

1. Lukisan normal
2. Lapisan semprotan elektrostatik
3. Lapisan elektroforetik

Lukisan normal misuwur kanthi efektifitas biaya lan penanganan sing gampang, nanging efek adhesi kurang saka permukaan link rantai dibandhingake karo rong cara liyane; dadi ayo ngomong luwih akeh babagan rong cara nutupi liyane.

Lapisan semprotan elektrostatik

Wêdakakêna plastik diisi nganggo peralatan elektrostatik tegangan dhuwur. Ing tumindak medan listrik, lapisan kasebut disemprotake ing permukaan link rantai, lan bubuk bakal adsorbed ing permukaan link rantai kanggo nggawe lapisan bubuk. Sawise lapisan bubuk dipanggang ing suhu dhuwur banjur diratakan lan dipadhetake, partikel plastik bakal lebur dadi lapisan pelindung final sing kandhel kanthi efek sing beda, lan tetep ana ing permukaan link rantai

Ora perlu cairan, lan proses kasebut ora kena polusi lingkungan lan ora keracunan awak manungsa; Lapisan kasebut nduweni kualitas tampilan sing apik banget, adhesi sing kuat lan kekuatan mekanik; Wektu penyembuhan disemprotake cekak; Resistensi korosi lan tahan aus saka lapisan luwih dhuwur; Ora prelu dibutuhake.

Pilihan warna liyane lan kekandelan sing luwih dhuwur. Lapisan ora kabeh ditrapake kanthi merata. kanthi link inter-nyambung area.

Lapisan elektroforetik

Segmen rantai dicelupake ing adus lapisan elektroforetik konsentrasi rendah sing diiseni banyu minangka anoda (utawa katoda), lan katoda sing cocog (utawa anoda) disetel ing bath. Sawise wektu arus langsung disambungake ing antarane rong cagak kasebut, film sing seragam lan apik sing ora dibubarake dening banyu dilebokake ing permukaan rantai.

Nduweni ciri polusi sithik, hemat energi, hemat sumber daya, proteksi lan anti korosi, lapisan alus, resistensi banyu sing apik lan resistensi kimia. Gampang mujudake mekanisasi lan otomatisasi industri lapisan. Cocog kanggo lapisan bahan kerja kanthi bentuk, pinggiran, pojok lan bolongan sing kompleks.

Pilihan warna sing kurang (umume ireng) lan kurang kekandelan, nanging kanthi lapisan super nganti 100% permukaan link.

Akeh klien sing ngerti banget babagan macem-macem ciri lukisan / lapisan miturut kabutuhan bakal nuduhake cara sing pas karo urutane.


Wektu kiriman: Apr-22-2021