Rantai link baja bunder nganti 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan rantai link baja bunder)

Kepiye carane Masangake, Instalasi lan Maintenance Rantai Flat Mining?

Kepiye carane Masangake, Instalasi lan Maintenance Rantai Flat Mining?

Minangka produsen rantai link baja bunder sajrone 30 taun, kita seneng nuduhake cara Masangake, Instalasi lan Maintenance Rantai Flat Mining.

1. Fitur Produk

Rantai link rata sing nduwe kekuatan dhuwur duwe karakteristik kapasitas bantalan gedhe, resistensi aus sing kuat, kateguhan pengaruh sing apik lan umur lemes.

2. Tujuan Utama lan Lingkup Aplikasi

Iki digunakake kanthi akeh ing Armored Face Conveyor (AFC) lan Beam Stage Loader (BSL) ing tambang batu bara.

3. Standar Eksekutif

MT / t929-2004, DIN 22255

4. Masangake lan Instalasi

4.1 Pasangan rantai datar

Pasangan akurat saka rantai link flat penambangan penting kanggo sukses operasional conveyor. Nalika rantai kasebut metu saka pabrik, dipasangake karo tautan rantai siji-siji kanggo mesthekake yen scraper ana ing garis lurus lan stabilitas scraper ing alur tengah. Selehake rantai link flat sing dipasangake ing kothak kemasan lan pasang label menyang saben rantai pasangan. Rantai pasangan ora digunakake kanthi kapisah. Toleransi pasangan nuduhake dawa maksimum sing diidini saka chain pasangan.

4.2 Instalasi rantai link flat

Rantai link flat sing dipasang kanthi bener dipasang ing scraper kanggo ngoptimalake kinerja rantai kasebut. Iki bakal mesthekake yen toleransi ing loro-lorone rantai diminimalake lan ketegangan rantai dikontrol kanthi efektif nalika conveyor scraper wiwitane. Priksa manawa pasuryan sing lurus lan minimalake bedane pretensi.

Rantai kasebut dipasang kanthi pasangan, lan rantai pasangan sing dawa lan rantai cekak dipasang kanthi siji. Sprockets lan baffle anyar biasane dipasang nalika nginstal rantai link flat anyar.

Priksa manawa rantai tautan datar ora bisa mlaku nalika diinstal kaping pisanan tanpa jaminan pelumasan. Yen bisa mlaku tanpa ndhuk, tautan rantai bakal cepet digunakake.

Priksa manawa proses ketegangan sing bener cocog kanggo conveyor scraper lan mesin transfer. Priksa ketegangan sadurunge saben dina supaya bisa nggawe nilai ketegangan sing cocog kanggo saben rantai. Amarga rantai kasebut dhewe lan kerjasama karo conveyor kudu mlaku, sawetara minggu pisanan operasi peralatan kritis banget.

5. Pangopènan Rantai Link Flat

5.1 Operasi

Rantai conveyor scraper, scraper lan link nyambung (rantai) bisa digunakake, sing gampang dipakai lan rusak nalika digunakake maneh. Mula, pangopènan rantai link flat penting banget kanggo ndawakake umur ranté lan njamin risiko kegagalan rantai minimal.

Jaga lempeng permukaan kerja kanthi akurat.

Yen pasuryan sing digunakake ora lurus, bisa uga nyebabake beda drajad lan elongasi rantai kasebut.

Sudut lentur ing sisih mburi shearer diminimalake. Yen nyenyet banget, bakal nambah tenaga lan rantai sing dibutuhake.

Ngleksanakake prosedur manajemen rantai kanggo mesthekake kabeh operasi dilatih lan praktik paling apik digayuh kanthi tuntunan pabrikan, tututi prosedur, njaga lan nyimpen cathetan.

5.2 Rekomendasi perawatan

Ing sawetara tambang batu bara, praktik pangopènan rantai link rata utamane yaiku konfirmasi operator babagan pretensi rantai, sing bisa ngontrol kinerja rantai. Amarga kondhisi nyuda tingkat galur minangka faktor penting kanggo nyegah gagal rantai kasebut. Ing ngisor iki minangka ringkesan sawetara poin penting, lan saran sing diajokake dening produsen conveyor kudu diterapake.

- Priksa ketegangan sadurunge saben dina, utamane rong utawa telung minggu sadurunge instalasi lan operasi rantai anyar.

- Priksa chute conveyor sadurunge miwiti kanggo mesthekake yen ora ana cacat utawa masalah sing jelas.

- Ganti link scraper lan rantai sing rusak sanalika bisa.
- Copot rantai sing rusak utawa rusak lan priksa elongation saka rantai jejer. Yen ora nyukupi sarat, mula kudu dibuwang wektu. Yen rantai dienggo, rantai ing loro-lorone kudu diganti bebarengan supaya bisa njaga pasangan rantai kasebut.

- Priksa rantai, baffle lan sprockets sing rusak lan ganti yen prelu.

- Priksa scraper kanggo lampiran sing ilang, ilang lan rusak.

- Priksa rantai kanggo nyandhang lan elongasi. Amarga nyandhang utawa elongasi ing njero tautan (nuduhake kakehan) utawa kalorone bakal dawa rantai kasebut.

Nalika rantai link datar kakehan lan digawe dowo, mesthine ana deformasi, saengga bisa nambah alami ing dawa link rantai. Iki bisa uga mengaruhi jumlah tautan sing jejer, nyebabake salah panggunaan rantai. Ing kasus iki, bagean sing kena pengaruh bakal diganti, lan yen rantai kasebut dipakai, rantai ing loro-lorone kasebut bakal diganti kanthi bebarengan kanggo njaga pasangan rantai kasebut.

- umume, rantai kasebut elastis lan bakal bali menyang nada asli sawise diundhuh. Klambi internal link bakal nambah nada rantai, dimensi eksternal link ora bakal ganti, nanging dawa sakabehe rantai bakal nambah.

- diidini nambah nada rantai nganti 2,5%.

6. Flat Link Chains Transportasi lan Panyimpenan

a. Pay manungsa waé kanggo nyegah karat sajrone transportasi lan panyimpenan;
b. Periode panyimpenan ora kudu ngluwihi 6 wulan kanggo nyegah korosi lan faktor liyane nyuda umur layanan.


Wektu kiriman: Sep-06-2021